och tvåtusentio kommer aldrig tillbaka igen..

Hej bloggen! Liv här. Sitter och lyssnar på musik fixar mig lite smått inför kvällen och tänker på 2010. Allt som hänt och allting som bara passerat. Tyckte aldrig så bra om 2010. haha.. men nu när jag tänker efter, var det ett super år. Jag har fått uppleva så himla mycket nytt. Men jag hoppas på ett bättre 2011. Ser fram emot ett nytt år så himlans mycket. hehe.. nu måste jag skynda mig. Ska vara hos tillie vid fem. Och klockan är nu halv fyra! KRAMAR&GOTT NYTT ÅR PÅER! <3


You're a child in my head.


Ill pick a star from the sky, pull your name from a hat. I promise you that, youll be blessed. ♥


MELLANDAGSREA KRAFFS.

Dåliga iphonebilder med tanke på att min systemkamerasladd känner för att rymma. Ska leta reda på den tills imorgon iaf!


Monki
1: Vit och svartrandig myströja typ
2: Stickad grårandig myströja.
3: Lång svart oversize med knappar på axeln.
4: Svart och transparent randig skjorta.



Bikbok
1: Vit sametströja med svartspets och nooo uringning hähä.
2: Filthalsduk typ.
3: Älskade fransväska.
(köpte även en svart transparent skjorta med spets typ, glömde ta bild på den.)


Lindex
1: Svarta knästrumpisar.

Chillar vidare med the kinks!

/ Cämi.


Säg ingenting till mig

Camillis här! Hemkommen från en stressig dag! Jag har dock hunnit göra mer än vad jag trodde. Aja, vaknade upp hos mr e och mysade! Sen skjutsade hans pappa hem mig och sprang nästan direkt ner på stan med Tildisen och köpte lite sena julklappar och mat till tjejmiddagen imorgon. Hittade även världenssnyggaste skjorta och tröja på monki, så kunde inte låta bli!
Vad ska ni göra på nyår föressten!? Jag har ändrat mig och sen ändrat mig igen osv. Nu har jag bestämt mig för att bara vara hemma, ta hand om hunden, äta onyttigheter, dricka champagne och mysa med mr! Sounds great.

Nu ska jag förövrigt ta bilder på alla mina kap på mellandagsrean så det blir lite bilder! Är helt ledig resten av kvällen! PUSS.


Och det är ett blåmärke på hakan om ni undrar hähä. Finns vissa man bara vill.. döda! HÄHÄ.


i väntan på något stort!

 
Jag och alma. Tänkte bara säga att jag inte var så blek bara att fru pepparkaka var så satans brun! + alma&sara
Hej bloggen! Liv here. Väntar på lilla alma som ska komma hit och tona mitt hår rött. Det blir as najs det! Ikväll blir det bara oh ta det lugnt iaf. Precis som igår.. haha. Men det är skönt det med. Ska städa och scrapbooka! Det blir kul hehe. Har massor av plugg också så jag lär ju inte sitta sysslolös iaf! Men nu ska jag ta oh städa lite innan alma kommer hit. Mucho love/liv


livet handlar om att kunna balansera!

Hej bloggen! Life här! Sitter med tilla i telefon. Ska börja fixa mig snart och sedan ska jag bege in mot stan där jag ska träffa självaste camilla! Ska bli kul att få göra någonting. Senare kanske jag skulle träffa alma och t. Men först ska jag besöka duschen som så fint står och väntar på moi! Men måste skynda mig nu. Ska träffa tillie kl 13.30. PUSSAR&KRAMAR I MASSOR! vi kör en väldigt gammal bildjag glömde ju som sagt min mobilsladd i skolan...


ZOMBIE

Hejhej sweeties! Jag lyssnar på fint, närmare bestämt cranberries. Ska snart mysa ner mig till lite augustana hähä! Det är föressten cäm. Idag har jag.. inte gjort ett skit förutom att jag har varit världens gulligaste moster och följt med anton på bio. Vi kikade på tron legacy. Den var faktiskt rätt bra och den var i 3d! HÄHÄ tufft. Well nu ska jag nog hoppa i säng. POSSPOSS.


två knäppa bilder från iphonen.

who am i to say you love me.

Hejsan svejsan bloggen! Liv här! Hoppas allting är bra med er läsare! Med mig är det iaf super, har fått handlat non-stop i tre dagar nu på mellandagsrea! Då är det härligt. Har typ bränt 2000 kr hehe. Men så är det. Det är sånna smällar man får ta ibland. Har iaf en välkomnande garderob nu! Iaf, är helt totally alone nu när alma precis gått. Ska göra en fet skål med marrängswischh och kolla på bert tror jag. så puss påer. ha en fortsatt trevlig kväll, haha. Jag fyller tomrummet med lite love, aka esposito!
 


svar, rakt upp och ner!

Anonym om utan din luft i mina lungor:
var kommer din snyggsnygga klänning ifrån liv? :D
Visst är den snygg? Det är tyvärr inte min klänning, då jag lånat den av isa till julavslutningen. Men den kommer ifrån h&m och om jag minns rätt tror jag att den kostade runt 200 kr.

Mellandagsreatime yo

Hääääjhäääj cämi här! Jag är sjuk och det är synd om mig!! Jag, issa, karro och livan var nere på mellandagsrean redan vid 9.20 och karro hämtade ut pengar för första gången så credd till henne! Well vi stormade in i monki med sandyyy och raffade åt oss massa fint i alla affärer. Sen lunchade vi på chickeeeen och sen traskade vi hem till mig och kikade på våra kap! Riktigt mysig fyrlingdag i have to admit.

När tjejorna hade gått sov jag och sen väckte mammi mig med pizza och nu är jag med mr edling. Myspys!!! POSSPOSS.



Två fina bilder från i sommras, moi and karroooou


utan din luft i mina lungor





Haha, bästa 9A. Bilder från skolavslutningen igår!
Liv här då, som ni kanske förstår. Tillie ligger nog oh sover just nu. Om två timmar ungefär ska jag träffa henne på stan för att verkligen vara i sista minuten och köpa klappar. Men det blir nog bra! Har typ fem stycken att köpa till. haha, undrar vad jag har gjort hela december? Men ja, ska städa och fixa mig innan jag tar spårvagnen in till stan. KRAMKRAM/liv


restless, so restless

HEJ DÄR! Liv här! ;) ÄR helt sjukligt rastlös! Ni förstår inte, städa tillochmed i köket förut.. förstår ni hur tråkigt man har då! Ah, lyssnar fortfarande på kent. Sitter vid datorn totally lonely! Hoppas ni pensionärer har kul på deja vu.. jag ska snart slå in några klappar och sedan sova typ! men jaa, ha det så kul ni! iaf, imorgon ska jag köpa de sista julklapparna och jag gissar på att det är mycket folk på staden! hehe.. sista sekunden klapparna, ja de blir alltid dom bästa! men nu ska jag sysselsätta mig med annat kul! KRAM

jag bjussar på två härliga från la spain!
 


har aldrig träffat någon som du!

Hej bloggen! Sjukling nummer ett här, kallad livan. Avslutning idag, jäkligt synd att jag inte kunde sjunga. Fan är så besviken på mig själv. Men ja, sånt kan man ju inte bestämma. Det är iaf ett jävligt fucking härligt lov nudå! Så underbart det är! Börjar första dagen här nudå med att fira mina sjuka andetag. Ska faktiskt göra lite nytta idag anyway. Baka lite granna, och städa.. haha låter som en hemmafru. Men ja det blir säkert bra! Nu ska jag fortsätta lyssna på lite kent. Det är bra det!

Glömde min jävla mobil sladd i skolan så kan inte ladda in bilder i datorn på typ hela jullovet! bra LIV! Men men, en fin en på mig och takwa gumman!


push me

Häj raringar. Cämi här igen! Jag sitter och gospratar med jennie, vi vet inte om vi ska bära oss av till A-G eller om vi bara chillar! Vi ska iaf ringa henne hähä. Vi får se vart dagen för oss. POSS.


HAHAHHAHA JAG DÖR.

back me up

Hej på er! Millliii här. Nu var det så att min kära mor glömde väcka mig så jag fick helt enkelt strunta i skolan! Men det var ju bara i en timme ändå sååå ja! Efter Lina och Jennie har slutat så har jag skickat hit dom, jag och jennie ska hälsa på en tant som heter Anna-Greta hähä. Förmodligen! Efter det blir det julklappsshopping. Vi hörs senare POSSPOSS.


HAHAHA. JAG DÖR BARA JAG SER DOM HÄR. usch som vi skrattade igår..

tillbaka till de andra dagarna.

Hej bloggen, liv här. Fortfarande sjuk. Har prövat alla kurer som finns. Har druckit te,druckit te med honung,ätit vitlök,gurglat halsen med saltvatten,knaprar halstabletter och dricker sjukligt mycket vatten. Ska snart göra mig en kopp varm mjölk med honung. Jag känner mig i alla fall lite mer frisk. Om jag tänker att jag är frisk går det säkert över snart. Har genrep imorgon i skolan, vet inte om ja kommer kunna sjunga nu överhuvudtaget pga min hals. Men ja ska fan se till oh bli frisk! Nu blir det ett varmt bad. Tror jag piggnar till lite granna haha kanske.

dessa dagar, då jag var frisk!


CÄMCÄM

HÄJHÄJ! cämi här, livan gick iväg till issa förut för att prova en klänning så jag är all alone! jag väntar på att säga hej till ett mongo och sen så ska jag möta upp fille för att äta chicken! jag är så himlahimla hungrig så jag dör.. Aja.. skola från 10 till 11, softtjillosv. POSSPOSS

kom hem.. vi börjar om igen! vi glömmer allt, där ute är det så kallt!

Hej bloggen. LIV här, fortfarande sjuk&ensam. Saknar min lilla tilla :( Hon kommer iaf hem snart, då blir det kul. Men jag har ingenting oh göra och tillas tv funkar inte. Och jag är inte trött. Försökte äta godis.. men hennes godis är äckligt. Hoppas hon tänker hitta på något med moi när hon kommer home again. Ska försöka friskna till lite granna, det är så jävla tråkigt att vara sjuk!!!!

from the galleri
 


innan du glömmer bort. innan det är försent!

  
två lite sisådär as snygga bilder från tillies arkiv. Jag aka liv sitter hemma hos tilla själv. Hon sprang nyss iväg till skolan medans jag inte är tillräckligt frisk för att gå. Men jaa, det är skönt oh va hemma hos tilla iaf. Totally alone, förutom salvis som sover sött. Iaf tilla kommer om en timme ungefär. Tills dess blir det lite engelska plugg och att dricka massa massa te. Vi hörs sen bloggen. KRAMAR,LIVAN


i love you 'till the end


I fucking heart you hjärtat.

det här sker just nu hemma hos moi, tillieee! hähähä. well, nu ska vi stänga av datorn och sätta på en film och myspysa! Imorgon börjar jag klockan 10 och slutar elva.. inte alldeles för hemskt, men livan som är skolkarn ska skita i skolan och ligga kvar hos mig och sova tills jag kommer hem.. snorunge! Aja possposs.

jag går när ni kommer

Då var det söndag igen, såsom det brukar bli en gång i veckan. Hate it! Men vi har bara två jätteslappa dagar kvar i skolan nu, så tänka chilla mig genom allt. Måste ner på stan imorgon och köpa dom sista klappisarna och sådääär. Livan skulle ju dyka upp här lite senare men hon verkar sjuuuk så jag vet inte hur det blir! Aja det är sånt som märks.

Föressten igår så mysade vi galet hos liv, så förhoppningsvis kanske hon lägger upp bilderna som togs! Vi scorea in julskum, noblesse och massa ätbart! Men inte chipsen! :(

POSSPOSS CÄÄÄÄM.

jag vill vara din

Hej bloggen! liv här. Tilla,isa och karro gick precis. Sitter här totally alone och väntar på min kära viktor som snart kommer hit. Har helt sjukligt ont i halsen vilket inte är så bra när jag ska sjunga lite solo på skolavslutningen som är på onsdag. men ja, te och massa te. Tror jag ska göra mig en kopp på direkten eller äta lite marrängswiisch. Iaf, morgondagen.. först ska jag försöka träffa sara och alma sedan blir det filmmys hos tillis på kvällen. Mycket mysigt. HÖRS SENARE KRAM,LIV 


det handlar om att bjuda på sig själv..



Hejsan bloggen! LIVAN här. Sitter och dunkar musica med halsont. Ska snart börja städa. Ikväll är det julfest så då kanske det är bra ifall det ser lite bra ut iaf. Ska bli jätte mysigt. Vi ska köra en julklappslek som haha var ganska så uppskattad förra året. Kan försöka filma lite kanske så ni får se haha.. Är ganska så jukt taggad. Träffar typ aldrig min släkt på en oh samma gång oh nu kommer det lite släktisar iaf. Tilla kommer också, vet inte om karolina kommer också men nu blir det städ. KRAMKRAM







answers ;)

paola om du vet att det blir bättre, det blir bättre.:
hur många smeknamn har du på din kille liv? :D
Hehe, virro,viranen och jiraffen är namnen som gäller haha.

satisfaction

Hej! Nu har jag precis vaknat och ska strax ut med pluffsie! läjte senare så bär det av på lilljul hos pimpie. Vi hörs senare pluffsisar! POSSPOSS CÄM.


Finisarna som jag inte kunde joina igår på lilljulen!  & jag och bäbbä

du vet att det blir bättre, det blir bättre.

 
En halv outfit från igår. Liv här då.. Kunde inte blogga på hela kvällen igår eftersom att hela blogg.se var fuckad. Men jaa nu är den fixad. Sitter iaf hemma. Har lekt med kristyr,m&m och pepparkakståget. hahah.. lite uttråkad är jag! Men jaa, ska träffa alma,sara och virro sen så det blir ju något att göra iaf. Har typ sovit bort dagen eftersom att jag slutade tio över tolv idag. Så Sprang hem och sov i flera timmar. Helt sjukt skönt äre, oh ba lägga sig på dan. Men nu ska jag städa eller packa till ikväll eller göra någonting annat. Vi hörs senare. KRAMAR


2 school 4 cool

häääjhäääj bloggen och alla ni som läser den! Cämi sitter nu i skolan och chillar, jag har historia och skickade precis hem arbetet! Ännu mer plugg :D:D! så himla kul.. Well.. Jag är hungrig och håller på att avlida så ska nog vänta på att det blir lunch och spela snake hähä!

POSSPOSS


Gårgårgårdagens

Gårgårdagens och gårdagens


Hähä.. förra inläggen blev cp så gjorde ett nytt! såja!

KRAM CÄM

Phisfood?

Tjaaa! Cämi här. Jag har inte kunnat blogga på hur länge som helst känns det som! Och jag skyller allt på jävla cp plugg skol helvete grejer.. Aja, har precis pluggat klart alla loggar i engelskan så det känns ju finemang! Nu är jag förtjänt av en snabbdusch och lite sömn! Belönade mig själv med lite gott också!


omnomnomn!!

we'll do it over again

 
Hejsan bloggen! Liv här, och idag bjussar jag på världens mest barnsliga bilder. haha.. Kom precis hem, mormor bjöd alla kusiner på middag på Butlers. Sjukt gott.. hehe. Nu väntar jag på viranen som förhoppningsvis kommer snart. Såsom jag saknar den jäveln. Sedan blir det nog att plugga lite hemkunskap och spanska troligtvis. Kanske ska passa på att pynta granen lite granna också. Vi får la se. Men nu ska ja städa lite innan pojken min kommer!


Svar på fråga

Anonym om This time everything is gonna be ok:
är ni lesbiska
kram
Svar: Haha, nej du. Vi är inte lesbiska och om du kikar runt i arkivet så hittar du bilder på liv och hennes pojkvän viktor. Kramkram!

This time everything is gonna be ok

Hej pååå eeer! Cämi här! Jag, livan, issa och karro sitter hos mig och myser framför idolreprisen. Igårkväll drack vi läsk, åt mat, åt godis och pratade helt galet! fytusan vad man kan älska tre människor sååå mycket hehe! weeeeeelllllll, idag ska jag bara mysa och planera plugget för nästa vecka och sen ska jag badaaaa! POSS HÖRS SEN.


världens snyggaste gäng!!!

väntan på någonting sött..

 
Hej där bloggen! Liv här. Hoppas allting är bra. Sitter hemma hos tilla. Som förövrigt är sämst på att blogga. Iaf sitter här och väntar på att isa och karro ska komma hit. Idag var vi på stan och kika runt åt och köpte godis som de tjockisar vi är. Nu ska tilla läsa någon jävla novell, haha. herrå


Dag 8/Mina drömmar

Hejsan bloggen Livan här. Väntar på jiraffen för lite mys och förhoppningsvis lite kladdkakebakning. Har pluggat lite granna så jag är nästan klar med allt för denna vecka. Känns helt underbart.

Mina drömmar
Enda sedan jag såg idol för första gången, vilket var 2004 tror jag? Iaf, då var jag 9. Enda sen dess har jag drömt om att vara med där och haha självklart skulle jag vinna. Så det har alltid varit min dröm, att bli lite artist. Nästa år är jag 16, vilket betyder att hon får vara med haha.. vet dock inte om jag vågar det. Men kanske, man vet aldrig. Annars drömmer jag om ett härligt liv. Och hoppas att underbara människor inte vandrar ut ur mitt liv.


Latchooo

För mycket för att kunna klara av. Jag vill bara väl, jag menar ju bara väl men jag vet fan inte vad jag ska göra just nu. This sucks, hjälp mig istället! Vill bara slå mig själv, jag är sämst just nu. Vet inte vad jag håller på med.. Usch både igår och idag har jag haft migsjälvkris. Ska ändå inte gräva ner mig i någonting.

Idag har jag varit i skolan och vi kollade på film, fikade och fotograferade! Rätt nice dag när jag tänker efter! Och imorgon kanske vi förhoppningsvis får sluta tidigare.. skulle vara rätt nice! Efter skolan försökte jag leta efter en secondhandbutik men gav upp och begav mig istället till stan med jennie. Efter det raggade jag upp mammi, så fikade vi tills albin kom! Sen whinaaa jag hos honom innan jag och mammi tog spårvagnen till syster! Sen påvägen hem så åkte jag och pappi en extra runda som vi brukar göra ibland, bara kika ut över norrköping! Finfint. behövligt.

PUSSPUSS CÄM.


Hälsade på hos syster!!


tråkigt tyvärr by cäm

Dag 7 – Min definition av livet.
Åh det var en svår fråga.. jag tycker om livet för det mesta. Speciellt på natten. Jag älskar när det är mörkt ute, det blir något mystiskt över det hela! Men jag tycker som sagt om livet.. Det är en sån stor fråga men det får förtusan duga!!

Dag 6 - Mina drömmar
Jag drömmer om mycket. Jag vill åstadkomma så mycket på samma gång. Jag vill förändra saker och göra skillnad. Tyvärr har jag svårt att verkligen ta tag i saker.

puss. cäm.


I'm a bit behind, but I'll take you

Kan ju börja med att skriva hej där bloggen! Liv här.. Ligger lite efter med bloggning, pga plugg. Mina betyg sätts på Fredag och jag har lite granna kvar kan jag ju säga. Men har pluggat ikapp lite nu så jag är back on track så att säga. Iaf ska köra dagens ämne, och yesterdays ämne. hehe..

Dag 6 – Min tro.
Jag har nog ingen speciell tro. Jag tror på mig själv. Jag tror nog själv att ja är ett helgon eller nått. haha.. näe men jag tror faktiskt på gud. Hon sitter där uppe och jag ser mig henne som en guld staty. Vet inte riktigt varför. Men ja så är det. Någonting mer jag tror på.. jag tror på liv efter döden och allt som är vidskepligt. Spöken & andar ofc. Så är det.

Dag 7 – Min definition av livet.
Den var rolig. Har så mycket jag vill säga om livet. Älskar livet. Skulle aldrig vilja sluta leva det. Nyckeln till att fullända livet är lycka. Utan lycka ingenting. Jag tror man måste hitta det man själv vill med livet innan man kan säga en defination om det. lycka..
 


For the first time, oh

Häj sweeties, millis här! Kör igenom dagen lite snabbt. Dra mig i sängen till 4, fika på stan och sen hem där issa var! Nu har jag och issa ätit och mysigt gärnet, men mysigare blir det!!! Ihiii!! Imorgon är det sovmorgon och jag slutar förhoppningsvis redan efter lunch! Annars så ja, det var nog allt! PUSS cäm.


äckligt slitna bilder, i pappis tröja!!!


Jag tror på..

Dag 6 – Min tro.
Okej då kör vi! Min tro, alltså cämiiis häähä! Jag har ingen speciell tro som jag tror på.. Jag vill inte tänka riktigt så långt, jag är ändå ganska djup av mig. Men jag är konfirmerad och döpt och allt sånt trams så jag får väl ge mig och säga att jag är väl kristen och gud kanske finns, men jag tror mer på vetenskapen än gud så att säga hehe! Flummigt svar men aja!


random fin bild från förra årets förfest från jbfesten.. wooh!


Cämis ögonblick hehe

Dag 5 – Ett ögonblick.
Ett ögonblick som jag minns.. Det måste vara alla fina resor jag gjort, london, spanien, italien, frankrike! Allt sånt. Och även roadtrippen till arvikaaaa, eller tågtrippen och arvikafestivalens alla fina minnen! Det är nog något som alltid kommer fastna. Så fina ögonblick är alla resor!


Frankrike 2010, en fin resa trotts ångesten jag hade innan. Utbytesstudent typ hähä.

Italien 2010, världens finaste släkt och världens gulligaste ungar!

Spanien 2010, iihiii, drog iväg med livanpivan och hennes familj till spain över min födelsedag

Arvika 2010, glömmer nog förtusan aldrig arvika!! och inte kent.

Italien 2009, det måste jag bara ha med! Drog iväg med mina tre närmsta vänner och myste it italy i två veckor, bästa resan kan jag tro! hehhe..

Tja, lite av mina resor dååå! POSS CÄM.


Pennjennmys

Hej! Cäm här. Säger jag sådär runt halv tre.. Nyss hemkommen från en mysig tjejkväll hos Jennie, då vi firade.. Jennie! Hähä. Mycket intressant och roligt prat, pizza, chips och dipp och läsk bestod kvällen av! Fint! Hemvägen var läskig tack vare snöbollar och skrämmande folk häähää.. Innan jag åkte mot rese träffade jag Albo och danne och stan:ade runt med dom, myspys! Meeeen nu tänker jag göra dagens "tal" eller hur man kallar det och sen sova. POSS.


HAHA! världens finaste vänner.. osv

billig måndag!

 

when we fell apart

Hej bloggen! Livan här. Kom precis hem. Först var vi i en second hand butik. Sedan åkte vi in till lstan och kollade lite klappar. Hittade iaf lite grejer in tha second hand, en jeansväst, en mockajacka och två skjortor. Allt detta fick jag för 50 kr. Bara 50 spänn, helt sjukt. Aja nu ska ja städa lite granna
PUSSAR&KRAMAR


du är fin du..


fem månader.. fortfarande nykär. och du är precis lika underbar.
älskar dig något otroligt.

Dag 5/Ett ögonblick

Hej bloggen! Liv här. Ska straxt iväg. Hinner dock blogga lite granna innan. Sedan ska jag ut på äventyr med Alma&Sara.

Det finns flera många ögonblick i mitt liv som är värda att minnas föralltid. Men ett av de absolut största ögonblicken. Det måste nog vara när biljetterna var klara för Italien. Det är helt sjukt vilken känsla det var. Annat ögonblick var nog när ja pussade lite granna på min pojkvän, för första gången. Han visste redan att jag tyckte om honom, och då kändes det verkligen som om han gillade mig med. Jag har miljontals ögonblick, som aldrig kommer glömmas sepciellt med massa vänner.


Dag 4/Min dag


Hej hopp, liv här. hehe.. Min dag jaani. Började med att jag fick en dålig start på dagen. Det ändrades snabbt. Skola till halv ett, sedan slutade jag. Gick hem började plugga. Blev så trött att jag powernappppa ist. Sedan så fortsatte jag och plugga när ja vaknat till liv. Åt massa. Drog hem till sara för att keka lite mer. Var sedan ett tag med alma, madde och sara. Drog hem, plugga lite mer haha. Där är jag nu. Klockan är tre minuter i tolv och nu blir det massa desperate housewives.

PUSSAR&KRAMAR


I dont know what to do


bild från i sommras!! picknick med penniiiee

CÄM HÄR.
Dag 4 – Min dag.
Min dag har bestått av sovmorgon, försening, konstig stämning, stan och mammis jobb. Nu sitter jag i en soffa med hemmagjord kola och cola hähää och kikar idol med mammi! Mysigt mysigt! Det var typ min dag.

Morgondagen ser förhoppningsvis ut så att jag först kilar ner och kollar lite klappisar på stan och på kvällen sååå bär det troligtvis av till självaste jennie för flickmys! IIHII mysigt. Nu säger jag ha en fortsatt asnice fredag så ses vi imorgon. PUSS


Dag 3/vad är kärlek

Kärlek, någonting som får en glad och positiv. Pirr i magen och stunder man aldrig glömmer. Kärlek är så himla mycket. Och det är inte så lätt att beskriva. Men den kärlek jag har till mina nära och kära är obegriplig och man inte förklara i ord vad det är. ni är kärlek för mig..


lovelovelove.. hah


Snygga tjejer från helgen!

cämi här.

Dag 3 – Vad är kärlek.
Vad kärlek är alltså.. Kärlek för mig är någonting alldeles unikt. Någonting som alla människor upplever när det gäller familj och vänner. Men kärlek, som i känslor och kär, är någonting som både kan vara fult och fint. Jag har upplevt fina saker men det fula tar nog över en hel del. Jag drar mig till fel, så enkelt är det och det är något man får lära sig. När det gäller äkta kärlek tror jag inte att man är kritisk, jag tror man känner av det direkt utan att tänka.

Nu blev det förbannat djupt men ikväll är jag på ledsetmoooooodee.. vet inte riktigt varför! Men iochmed det här inlägget säger jag godnatt och syns imorgon! POSS.


tänk inte.. låt det hända.

Hallå där bloggen! Livan här. Förlåt för min asdåliga uppdatering igår. Gjorde annat mycket viktigt. Men nu är ja back on tha track. haha. Har pluggat i en och en halv timme ungefär. Och efter att jag bloggat ska jag plugga ännu lite mer. Det blir skit roligt. Senare ska jag iallafall unna mig lite desperate housewives. Ah höll på att svimma idag också haha.. Hade världens jobbigaste gympalektion. Sedan när jag skulle gå hem mådde jag helt sjukt illa. Inge kul. Men näe ni.. nu ska jag fortsätta med allt pluggande. Men jag uppdaterar senare. Ska försöka komma på något roligt!

PUSSAR&KRAMAR


Dag 2/min första kärlek

Min första kärlek var Tilla, haha. Barndoms&bästavän. Men om vi ska tala om lite romantisk kärlek. Är det min nuvarande pojkvän viktor. Mitt första seriösa förhållandet jag har. Haha.. jaa så är det. Vi träffades i somras. Eller vi var kompisar ett bra tag innan vi upptäckte "mer än kompisar känslorna". Men den fjärde juli 2010 så blev det vi så att säga. haha.. det vill säga att vi varit tillsammans i fem månader på lördag. Det absolut längsta förhållande jag någonsin haft. Iaf viktor, söt som socker och världens mest underbara. älskar dig, ganska så jävla mycket pojken min.
 


update: skolan

Cämi här! Sitter i skolan och dör typ! Jag har samhäll B och ska komma på ett syfte och en frågeställning vilket är förbannat svårt. Men jag slutar om 5 minuter och då ska jag har skrivit klart 2 frågor till! Får ta det första jag kommer på. Pretty onödigt inlägg men jaja. Vi hörs senare med en outfitbild och dagens informationsgreeeeej wihooo! POSSHÄJ.


Dayens dayens



cardigan: monki halsduk: bikbok

Cämiiii kör, ja gud ja, outfitbilder är min grej känner jag! Liv borde blogga bättre också. Hon suger!

Home from school!

Hej Cämi här! Kom precis hem från skolan och jag har nog aldrig varit såhär trött! Somnar snart vid datorn. Idag har vi haft det fucking engelskaprovet som gick helt okej åtminstoneee! Känner mig lättad nuuuu! Ska nog sleepa lite innan jag drar iväg med isabelle för ett spinningpass! 
 
Juste kan lika gärna passa på nu.
Dag 2 – Min första kärlek.
Okej, min första kärlek. Jag ska vara fullständigt ärlig och försöka vara öppen. Min första kärlek var en kille som inte bor långt härifrån, ehheh. I en början var han på mig väldigt mycket men jag var för feg och rädd. Tillsist så pussades vi så att säga, och jag trivdes så bra. Men sen slutade vi prata ett tag och gled ifrån varandra men jag tyckte om honom, men det gick ett tag och allt det rann ut i sanden. Mer behöver vi inte ta upp! Så med andra ord var det min första upplevelse av kärlek på det stadiet. Kan också tillägga att i nuet så förstår jag inte riktigt hur jag kunde tycka så mycket om honom, kanske var det bara en illusion?


Pussar är mycket bättre när det är gullungar som pussas!


RSS 2.0