London


Londonresor checkades häromdagen!
& Jag tycker att vi drar fillelippa! Vi drar ifrån den här skiten!

"up yours" cämi. HÄHÄHÄ. internt..


IMORGON STARTAR UPPDATEN.. HÄHÄ


världens hottaste bild från sandras fest!
Cämi här då! Tydligen ska vi börja med någon sån där'n galen grej som livan har kommit på så får väl vara snäll och fixa det då! Imorgon börjar också den "bra" uppdateringen! Annars idag har jag pluggat tills jag dött typ!

Dag 1 – Presentera mig själv.
Åkej! Camilla "mellannamn" Esposito. Mitt mellannamn vet endast ett fåtal av mina vänner om, skäms väl inte riktigt med det kanske inte är världens vackraste! Jag är 17 år och går på kungsgårdsgymnasiet i Norrköping. Jag har en favoritvän som heter lina, hon hade dödat mig om jag inte skrev det i guess. Annars har jag mitt tjejcrew på fyra tjejor! Och självklart the second tjejcrewet i skolan! Jag avgudar kent, har en lurvig hund och spelar gitarr. PUSS!


DAG 1/PRESENTATION AV MIG SJÄLV

Nu tänkte jag starta upp det här lilla testet som alla bloggare håller på med. Men jag tyckte faktiskt det var alldeles för många konstiga ämnen som inte passade in så jag satte ihop min egna lilla lista med 15 dagar och 15 ämnen.

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 Vad är kärlek.
Dag 4 – Min dag.
Dag 5 – Ett ögonblick.
Dag 6 – Min tro.
Dag 7 – Min definition av livet.
Dag 8 – Mina drömmar.
Dag 9 – Mitt favoritminne.
Dag 10 – Detta ångrar jag.
Dag 11 – Mina rädslor.
Dag 12 – Min favoritplats.
Dag 13 – Det här saknar jag.
Dag 14 – Mina ambitioner.
Dag 15 – Mitt beroende.

Jag heter Liv Tina Andersson Innergård. Och är 15 år då, går i nian på victoriaskolan. Jag är halv svensk och halv korean då min far är adopterad från sydkorea. På min fritid umgås jag med kompisar, pluggar eller är med pojkvännen viktor. Största intresse är nog att sjunga. Men jag älskar även att shoppa. Om jag skulle vara ett djur skulle jag vara en fågel, en örn helst.


precis som om det vore min sista dag.

SPANIEN 2010








Just gonna stand there

Hej underbaringar. Cämi här! Seg uppdatering pga ingenting alls! Julen närmar sig med stormsteg och vi alla trivs med den underbara snön. Hähä, näe.. Iaf inte när snön piskar en i ansiktet påvägen till skolan och lämnar efter sig ett jävla sårigt ansikte ungefär! Aja, det får väl funka ändå kan man tycka! Jag är så himla sugen på kläder så att jag dör, men på mellandagsreaaaan då kör jag! Gud vad jag taggar.

Idag prövade jag på afrodans. Min rumpa gör ont. Pusshäj cäm.


ÅH DU FÖRBANNAT SÖTA UNGE! :@@@

never satisfied

Hej bloggen! Har precis pluggat klart. Har dock lite kvar, om någon vet vad mounties är kan ni gärna kommentera. Det är tydligen något folk som rider mycket på hästar!? Ah haha.. imorgon är det världens längsta dag, och jag är taggad till tusen. haha.. oh så rolig hon är. Funderar starkt på att sova bort hela dagen imorgon istället. Men vi får se, behöver egnentligen all lektionstid jag kan få. Intressant inlägg osv. Ska sluta skriva nu. haha.

PUSS&KRAM/LIV
fin fin bild från tyskland, på väg mot spain


jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag tillhör dig


Hej där bloggen! Liv här. Kom hem för en och en halv timme sedan kanske. Jobbig dag i skolan. Har så mycket att göra hela tiden i skolan, helt sjukt. Iaf, tänkte bara göra detta inlägg sedan ska jag faktiskt sätta mig med lite no. Funderar på att lägga mig sjukt tidigt idag. Vid nio helst om jag kan somna då. haha.. Skulle egentligen gått på tecken idag. Men känder inte riktigt att jag hade ork nog för det. Idag fyller även lillebror år, jag och viktor var hos far igår och gratta grabben. Men jag ska sluta tjattra nu, pussar&kramar


sjuk lördag

Woho, lördag och jag är sjuk! Hur fantastiskt är inte det..? Jag ska iaf pallra mig ner till staden för att kolla lite julklappisar med favoriten! Ska möta henne oooom en och en halvtimme och jag kanske borde duscha nu hähä. Kommer bli så himla myspyyyyys! Man saknar ju henne redan efter två dagar! Ikväll ska karroooo ta sig hit på lite tacobuffe, och pappi har ju köpt hur många chipspåsar som helst och även dipp så det lär ju bli sjuuukt asmys. hähä, tjocka tjejer. Nu måste jag duscha poss cäm.


favvooon och så en sjukt gorgeous bild på mig i skolan!

aldrig mer igår, långt till imorgon, nu är det idag.


Hej bloggen! haha.. shit vad länge sedan det var jag blogga. Men nu är jag back. Har haft lite mycket att tänka på den senaste tiden. Det är officiellt lördag och mina planer ser ut typ såhär, städa klart i rummet, plugga med sara ett slag, och sedan ner till stan och börja köpa julklappar. Ska försöka hinna träffa viranen lite granna också. Imorgon ska jag förmodligen hem till pappsen, där vi ska fira min lillebror Tin som fyller 9, tror jag.. Det blir super mysigt! Men nu ska ja fortsätta med den påbörjade städningen.

PUSSAR&KRAMAR/LIV


FAVVO.

Nu kommer det efterlängtade inlägget om min favorit!




Den här finisen är ju svårt att inte älska. Min egna lilla fjortisdoll, aj love joo baby! Även om det blir konstigstämning när vi är med varandra sååååååååååå äre stört hur snyggt vi hanterar det, och det är faktiskt the big-big-big it! love u even if you take my ex's. poss hjärtat.

poss cämi.

hehehehe

Häj raringar! Jag är så himla sjuk, men kämpar med skolan ändå! Ett prov gjordes så duktigt efter skolan idag, så nu känns det lite lättare acctually! Jag lyssnar på fin musik och pratar med fina människor. Det är myspys. Poss cäm.

Dont start things over again

Hähä.. tänkte precis blogga om att mammi är dösjuk och självklart är jag smittad! så jag stayade home för att plugga och ha mig, så läste jag livans inlägg! Komiskt. Änyways så har jag inte börjat med plugget än, tänkte ta tag i det nu buhuu!! Ska smsa kusin också och kolla upp bion imorgon! För då blir det även skola, i have toooo! Hörs senare.. ska ta bilder på nåt och visa i promise hehe!

PUSS CÄM.

om jag inte hade haft dig


Hej där bloggen! Sitter hemma just nu, kollar lite på desperate housewives och så. Stannade hemma från skolan idag. Kände inte att ja hade ork för att gå. Haha, klanten råkade ju ramla ner för en trapp igår. Skulle egentligen gå upp för trappen men sedan så ramlade jag lite baklänges, hehe. Det gjorde lite ont faktiskt. Men så kan det gå. Iaf, resten av dagen ska ja nog plugga och lite så. Sedan kanske alma kommer hit ett litet tag. Får se. Men vi får höras senare.

PUSSAR&KRAMAR, LIVAN


hur kan det spela någon roll

...framtiden är ändå utom räckhåll för oss.

woohoo! uppe med tuppen, glömde helt av min sovmorgon så gick upp vid sju.. När jag kom på det stod jag i duschen så jag beslöt mig för att ta en låååångdusch och ba chilla! Tänkte äta en stor frukost också men är inte hungrig.. men ska ta mig en macka nuuu! Anteckna det kära vänner! hähä..

Fint med kent ni kan lyssna på under dagen raringar:
FF
Jag vill inte vara rädd
Generation Ex
Hjärta
Ansgar & Evelyne


HA DET FINT TJEJOR OCH POJKAR. POSS cäm.


HAHAH NAWE. hittade sötaste bilden på sebbo när han var liten! om du ser det här förlååååååt!

grattisgrattis älskade mammi

Jag vet inte riktigt vad som händer med blogg.se! Sjukt segt och allmänt konstigt. Idag fyller mor min år! Så har köpt en liten present till henne och solat nere på stan. Sjukt nice! Köpte också fjäderörhängen till mig själv och nu försöker jag få mammi att köpa hem lite godingar från h&m.. hon vill inte:(

Aja.. Nu ska jag städa iordning och hoppa in i en dusch och försöka plugga innan folket kommer! Slå in presenten också! Wooh. puss.



CPCPCPCPCPCPC

BLOGG.SE ÄR CP I HUVUDET... ovanligt egentligen hähä! Ni kan ju förmodligen inte se det här inlägget förns blogg skärper till sig men nu ska jag redigera bilder och fortsätta vara ensam, jag är ledig imorgon också!! POSS SÅ LÄNGE.

cäm.

change in the weather

Hej där bloggen! vaknade upp hemma hos min syster för ett tag sedan. Nu sitter jag i köket med en galet söt tjej kallad sara och äter mackor och dricker varm oboy. Mumsigt! Ska snart väcka alla andra kanske. Sedan blir det hem och sova som fan och plugga. HAHA rolig jag är ;) Senare idag, då vet jag inte riktigt. Ska iaf äta massa choklad idag, tänkte bara att ni skulle veta det!

PUSSAR&KRMAR, livan


det är så det ska va!

Hej där bloggen! Sitter hemma hos min syster med sara&viranen. Väntar på min syster som kommer om ungefär en timme. Hon har dock ingen plats i sitt egna hem. Gulligt. Vet inte riktigt vad vi ska göra nu dock. Är värsta sugen på att se på film. Orkar inte skriva mer iaf. NATTINATTI BLOGGEN, LIV


Shes my favorite

Helvete, becca slog mig på unicorn! Kändes ju mindre bra! Men men, i'll get trought this. Aja, idag var jag i skolan och mysade med favorit as usual, efter det traskade jag, pennie och läjna ner till staden och jag och lina kollade mest runt efter linas bfriend haha.. alltid mysigt! Sen gick jag hem till bror och åt och träffade småtjejerna som var så himlans tjocka och åt upp all tårta. Sen gick jag hem och myste med chips och läsk och kika på idol. Värd dag. Bloggig dag.

Imorrn nalkas min favvolina komma hit runt 10, vi ska göra makeover haha.. nee.. men hon kommer hit då innan skolan så ska vi dra dit tillsammans sen, öppethus alltså. Nu ska jag göra annat och gosa ner mig i sängen.. kanske fläta håret.. haha, nattinatt.


favoriten äter fisk. haha.


feathers


Köpte fjäder örhängen häromdagen. Tänkte bara visa dem. Är så himla glad att jag äntligen hittade dem. Älskar dem verkligen, hehe. Värsta exalterad över örhängen.. Men det är bra liv. Så, vad tycker ni om dem?

KRAMAR, LIV


när kärleken tar över.


Hej där bloggen! Livan divan här. Förlåt att jag inte uppdaterat på ett tag. Men nu blir det racer bloggning innan jag åker hem till sara för lite 15-års firande haha. Hon har gjort tårta och grejer, helt sjukt bra. Hoppas på lite bilder så ni kan få se. Ah annars är det bra. Mycket att plugga, skiter i oh plugga iaf. Inte så bra där liv. Men ska försöka ta tag i bloggningen lite mer. Så det inte bara är tillo som uppdaterar, jag bloggar ju trots allt roligare än henne ;););) skojade bara bubbo. men nu blir det annat. Hörs snart!

PUSSAR&KRAMAR, LIVAN!


Jag vill säga det

Märker att livan uppdaterar helt stört bra! Tredje inlägget idag kör väl jag på då! Jag är en googletjej, jag googlar allt och alla och älskar det! Jag älskar att leta fakta om helt onödiga saker och kunna saker som inte alls behövs. Anyways... Idag har jag faktiskt googlat på något förbannat viktigt!

Självsäkerhet och självförtroende. Jag har lärt mig mer än innan och det är jag glad över. Och hörrni, en sak till jag har lärt mig att omgivningen runt omkring blir så mycket mer positivtladdade om man sänder ut positiv energi! Orkar inte ta det här djupare.. promise to do it another time! nu ska jag dricka vatten och sova. POSS.

VÄRLDENS FINASTE LILLTJEJ


lilla hjärtat då. så himla puttinuttit.

Let us die young

Då var man hemkommen ifrån brodern min. Jag har varit underbart duktig och städat och haft mig där hemma så nu är det skinande rent! Innan dess hade jag och becco ungidag som var lika superduperasmegafettkul som vanligt.. aja, bättre än franskan anyways! Jag sprang hem en snabbis för att byta om och plugga i typ en kvart för klockan sex ska vi vara där igen och det bjuds på sjukaste maten och kakor i mängder! woooh, its time to get fat again! possposs mina sköna, cämi.


Bild från italyyy 2010, sjukt snygg tjej.. ser ut att ha överbett och min kropp ser ut att vara åt fel håll. saknar min fucking mintgröna klocka gör jag också :(

Ouhhh pretty

Yooooo sweeties! Idag har jag bara chillat mig igenom dagen, det har varit rätt nice. En kort dag i skolan och sen hem och plugga rumpan av mig. Efter det kom Isabelle och vi traskade, i motvind mot en kall piskande vind, till espresso house. Där mötte vi upp Karro och Livan och satt där i två timmar. Världsbäst, världens finaste tjejor! Kom nyss hem nu med Karro som precis kom på att hon skulle till bussen så hon gick hehe. Nu kikar jag på efterlyst och ska snart göra kvällsmat som består av sallad och varma mackor! Wohooo!

Imorgon är en sjukt stressig dag.. Först skola och sen iväg hem till bror och städa och diska hos honom för han ska ha kalas, sen ska jag hem och fixa mig och sen tillbaka dit! Blir lite trevligt med släktmys!! Ska ringa bror nu och sen mackornaaa woho!

possposs cämi.


karrobarro och jag & jag posar fint? och mammi.


wish for stars tonight baby


Godmorgon bloggen! Shit vad jag somnade igår med. Haha, får inte vara såhär trött om jag ska kunna blogga. Ah nu är jag uppe hunnit duscha och hunnit äta frukt. Japp. Ska snart klä på mig lite kläder och springa iväg till skolan. Är egentligen helt sjukt skoltrött, men vem är inte haha? Ganska så kort skoldag idag iaf, det är bra det. Ikväll blir det fika på "eh" med isabello och camilla! Annars är det massa plugg och plugg idag. Woho woho! Men det är bäst jag skyndar mig om jag ska hinna till la skolan!
PUSSAR OCH KRAMAR, LIV


SVAR PÅ FRÅGESTUND

FRÅGESTUNDEN AVSLUTAD LETS HEAR THE ANSWERS:

Postat av: jk
cami är du kär i jakob?
C:
haha, nej jag är inte kär i jakob, men du är bäst ändå bubbi. 

 
Postat av: Flashback
Måste bara fråga i sann flashback anda ifall någon utav er tar den i tvån? hör isf av er till mig :)
C:
haha, du var riktigt rolig du, och hur skulle vi kunna få tag på dig när du inte skrev nåt nummer eller msn.. fan då!
L: där fick han till det. tack men jag klarar mig.

Postat av: Emilie
Favoritdjur?, favoritmat?, favoritblogg? ;)
C: Favoritdjur är nog, maa doggyyyy. tacos. lockme.blogg.se ;)?
L: Favoritdjur är nog atlas, camillas hund. thaimat tror ja. favoblogg? haha svårt att gissa? ;o
Postat av: Kusse
favoritkusin? (vet iof svaret, men kan va bra för dom andra att veta) :P
C:
Haha! Komisk fråga, favoritkusin är ju självklart josefine och sofia! ;)
L: haha.. ja ni. vet att frågan var speciellt till moi. men isabelle måste ja väl säga.
 
Postat av: Oskar
Vad är det som kan sitta i ett hörn och ändå åka jorden runt?
C:
Kan det vara klockan?
L: Sämst tilla.. solen såklart! 

Postat av: lina
vem är din favorit camilla?
C: Haha, vågar man säga någon annan än lina?
L: Vet inte heller om ja vågar säga någon annan än lina.

Postat av: anonym
vilken är eran favoritlåt?
C:
Min favorit låt just nu är nog.. Bring me to life-Evanescence och Himlen är oskyldig blå-Ted Gärdestad men som sagt, det varierar hela tiden!
L: Oj då, det varierar nog som sagt. Men erase me-Kid Cudi, Kanye West. With you-Chris Brown

Postat av: anonym
hur träffades ni och lärde känna varandra?
C:
Vi träffades faktiskt när vi var lite mindre så att säga och var ute och sprang på något som kallas för "gården". Där träffade jag först karolina som då var livans bästis haha, sen så blev jag och livan ganska tajta direkt och kollade på titanic minns jag! Usch vad jag grääät!
L: Haha, sjukt bra förklaring där tillo. Vi träffades och spelade habbo. Där kom sanningen fram. Sedan levde vi lyckliga i alla våra dar!

 
Postat av: anonym
varför är ni så snygga?
C:
Bra fråga, tänkte säga att jag föddes snygg.. men kom på att jag var ganska tjock när jag var liten så jag vet faktiskt inte! hähähääh.
L: Jag vet inte riktigt. Har också tänkt på det ganska många gånger. Men har aldrig kommit på varför lixom.

 
Postat av: anonym
hur många läsare har ni på bloggen?
C:
Helt seriöst så har det gått bra nu i början och statistiken bara ökar! Vi är väl upp mot en miljon någonstans!
L: Vi är helt totally världskända!

 
Postat av: BJÖRN
varför är ni kalkoner?
hur ofta brukar ni kyssas?
har ni hår på brösten?
är ni tjocka?
C:
tjaa... alltså har alltid varit en kalkon.
Vi kysser allt och alla hela tiden.
Neee..
Liv är tjock iaf..
L: vi tycker kalkoner är coola?
jag och tilla? alltid, vi gör inget annat än att kyssas.
massvis
TJOCK OCH FET!


Postat av: anonymochdiskretsomettsvarttåginatten
varför en gemensam blogg, när ni kan ha varsin?
C:
Varför åka flygplan till thailand när man kan gå? ;)
L: Så mycket bättre om vi är tillsammans!

Postat av: anonym
om ni är tjocka, exakt hur tjocka är ni och vad väger ni?
C: 
630 runt magen och 98 kg :)! hehe nee, men äe inga svar på tråkiga frågor.
L: en sisådär två meter runt magen och väger väl 150 kg. som sagt, dum fråga..

 
Postat av: Vem kan de va? Nisse kanske? :D
Ha en drickarkväll igen nån gång? Var det kul? :)
L:
utveckla?
 
Postat av: Alma - erat största fan.
Om ni måste välja det absolut bästa minnet med varandra, vilket är det?
Vilka bloggar följer ni?
Favoritmat?
Om ni fick välja, vart i hela världen skulle ni bo då?

PUUUUUSSS & KRAAAAAM!
C:
TJA ALMA!
Bästa minnet är nog, titanic delen! :) Hehe, njae men italien 2009 och självklart spanien 2010. Sen har vi gjort så mycket fint därimellan!
L: Italien och Spain! (L)
alla vänners bloggar
all mat!?!?!?!
på en spårvagn.

Postat av:
Vilka är era bästa skönhetstips?
C:
Ta alltid bort sminket och lägg lite extra pengar på bra produkter! Speciellt hårprodukter.
L: Drick vatten och sov ordentligt. Sjukt bra och väldigt billigt!

Postat av: Dany
vilket språk tycker ni är coolast och skulle ni vilja lära er det?
C: Franska lätt! Det är världens tuffaste språk men jag skulle inte orka lära mig det mer än vad jag kan, tro mig jag har försökt.
L: Kinesiska eller kanske japanska. Ne, koreanska.

 
Postat av: VIRREPIRRE ! <3
Till PIM :Vem är bäst och coolast och skrattar bäst ? (H)
TILL TILLA :Vem äre jag inte har träffat på länge
C (tilla):
Mig kanske hähä!?
L (pim): Virre ofc. dum fråga.. ;o

aldrig att du fångar mig

Hej där. Sitter just nu i skolan. Väntar på att klockan ska ticka. Om tio minuter ska ja börja röra mig mot stan för att möta upp tilla. Så det ska bli mysigt. Just det. Tänkte blogga igår när ja kom hem. Men jag somnade, så det blev inget med det. Men senare idag när jag kommer hem då ska jag blogga rejält. Tilla bestämde också att frågestunden skulle avslutas ikväll. Vilket hon bestämde, bra där tilla. Så då får vi väl svara på den med. Men passa på att fråga så länge. Aja.. skoldagen har varit lång och jobbig. och fruktansvärt tråkig. så ser fram emot att lämna byggnaden. Men nu ska ja dra mig ner mot staden. Vi hörs när jag kommer hem. Med frågestund svar och förhoppningsvis dagens dagens. PUSSAR&KRAMAR LIVAN!


I aint gonna live forever

Jag bestämmer härmed att frågestunden avslutas ikväll! Det blir ju trevligt att spendera flera timmar åt att svara på alla miljoner frågor.. Menmen hähä! Jag är i god tid eftersom att jag vaknade sju och börjar tio så nu chillar jag med mtv och väntar på ett textmessage från isabelle så jag vet om vi ska gå tillsammans till school! Idag ser jag ut som en sjuksköterska, fint! Men nu ska jag ta bort nagellacket och kladda på nytt hehe!



POSSAR CÄMI.


Snabb updatee

Pimp är on her way home och jag tjillar galet! Ska leta fram nåt att ha på mig imorgon och sen gosa ner mig i sängen och sätta på någon film..? Senare måste jag nog fixa videobloggarna som vi gjort. HÄHÄ. Hörs poss.

possposs cämi.

lär känna oss

passa på att fråga oss vad som helst. vi ska försöka svara så bra som möjligt! vi avslutar när det rullat in tillräckligt med frågor.


du experimenterade lite mer än jag

Hej bloggen! Kom precis hem till tilla. Hon står och gör lite mat åt mig nu. Efter att jag hittat en chicken nugget med möggel på, på lunchen tappa ja aptiten och har varit sjukt hungrig ett bra tag. Jag har varit på teckenspråkskurs, för er som inte visste. Senare idag blir det massa pluggande, ifall jag orkar. Men nu blir det toast med tillis. Och någon film som heter she's out of my league. Vi hörs senare!

massa kärlek, liv


There's nothing inside, bring me to life

Kom nyss hem från skolan och lyssnar på världens galnaste låt och myser! Om typ en timme kommer livan hit och då blir det ännu mer mys! Haha, när jag och jennie gick hem från skolan så kommer skönaste tanten fram som förövrigt hette anna-greta, haha sjukt gullig! Hon pratade med oss om allt i cirkus 50 min, fick hennes nummer också så vi ska hälsa på henne med lite lussebullar och pepparkakor! Mysigt!

Jag är hungrig så ska ringa mammi och säga det, ingen anledning iofs men tänker göra det! Hörs senare! possposs


Haha, snygg bild osv, jag och tildis i italien i sommras! La serra hjärta.


Im just a girl


Bring me to life

LOVE CÄMI

så länge du är vid min sida, slutar jag aldrig andas.

Hej där bloggen! Eftersom tilla var så duktig och presenterade sig tänkte jag också göra det lite mer utförligt. Jag heter liv tina andersson innergård. Och är världens gladast tjej. På en sisådär 15 jordsnurr. Är född 95. Och går på en skola här i härliga norrköping. yes.. mycket roligare än så blev jag inte. musik, ja det är är grejer det.

med min sköna presentation studsar ja i säng med matteböckerna och lite friends skulle ja tro. vi hörs imorgon då det blir lite mer vardaglig bloggning skulle jag tro. godnatt godnatt bloggen!

The only way to show you, is to beat you

Nu är det dags att sussa för min del! Imorgon väntar en hejdundrande dag med miljoner lektioner! KUL! Sååå nu tänker jag hoppa i säng och läsa matte.. Ännu roligare. Sov så sött folk. Nightynight



LOVE CÄMI.

IM JUST DOING IT RIGHT. WITHOUT YOU

Då var vi i gång då som livan sa! Jag heter Camilla och jag har tidigare drivit typ alla bloggar som finns hehe.. Tja vad ska man säga om liv och cäm då.. Vi är två tighta filurer som är underbara osv. Pim som liv kallas då kan ju skriva ett inlägg om henne själv så kan jag berätta lite om mig själv nu!

Jag heter Camilla. Kallas tilla, cämi, cäm, cämcäm, cami, millan, millis, millo, mills osvosv. Kärt barn har många smeknamn så jag gissar på att jag är ett kärt barn också. Jag är 17 och går samhäll-media programmet i norrköping, för er som bryr er så att säga. Det är en ära att få använda lockme eftersom att jag dels gjorde fucking designen hehe. Aja.. nu vet ni lite. POSSPOSS GILRZ AND BOYZ.


verkligen en extremt äcklig bild på pimp och mig :(

som om det vore vår sista dag


Hej där bloggen! Första riktiga inlägget. Livan här, haha. Jag och kända Camilla Esposito, har bestämt oss för att köra vårt race på en gemensam blogg. Så ja tänkte ba välkomna mig själv till bloggen. YEEEAH! iaf.. HEJ!


RSS 2.0