we get it almost every night..

Hej bloggen! Liv här. Har inte riktigt haft ork till någon bloggning på några dagar! Men ja lever. hehe.. Ville inte riktigt att sportlovet skulle ta slut idag så ja stannade hemma idag. haha.. näe vars, mådde lite illa på morgonen and so on. Har inte gjort ett piss under min lilla "sjukdag" iaf. Sovit som en gris! Ska straxt äta tror ja. Senare vet jag inte. Viktor maybe! Imorgon fyller skruttis år, aka alma.. Så grattis i förskott din lilla jäkel! näe ni nu är ja trött. Hör sen!

ni får en helt random bild för ja har inget annat oh komma med!


And thats why people cry

UTKAST: Feb. 28, 2011 FÖRLÅT, GLÖMDE LÄGGA UPP DET IGÅR :(

Hej på er där ute! Det var "ett tag sen". Vi har ju haft sportlov här i norrköping, vilket har varit mycket roande och kul! Nu äre back on track och jag började den underbara skolveckan med att sova. Sjuk och bara en lektion bidrog till en förlängning av lovet. Men imorgon är det dags igen. Gjort upp en planering över kvällen och känner mig asgrym!

Stockholmsresan var inte precis som förväntat med tanke på att jag hade feber och mådde rent ut sagt bajsdåligt. Men det löste jag och livan och vi fick tillslut med oss finfina saker hem. Vi åt burgerking och sushi också håhå.

Nu är det dock dags för mig att följa min najsiga planering, så vi hörs senare! PUSS C.



Ni får helt enkelt vända huvudena!

natti

Hej kära blogg! L:et här! Efter middagen med viran + hans familj åkte jag hem så åkte han iväg för att vara med sin vän. Så ja åkte hem hehe. Men nu snart kommer han hit. Då ska vi sussa! Imorgon blir det fika med nickkke och sara! Super! Har inte träffat den där niclas på jätte länge! Ne nu ska ja spackla av mig! natti blogg! häromdagen..


OHOHOHOHO!

Hej bloggen! Liv här. Ska alldeles straxt åka iväg till sara. Ikväll blir det att mysa hemma hos viktor. Så alla köp plus dagens outfit får ni se imorgon. Och ska verkligen blogga imorgon. För övrigt var det bra i stockholm! KRAM


Hallelujaaah

Hej på er bloggfans! Jag, cämi, sitter i en buss mot huvudstaden med livan. Vi är hungriga och trötta men så fort vi får i oss lite mat i magen så blir vi nog shoppingsugna hihiho..! Vi bloggar senare, när vi är tillbaka i norrpan igen. PUSS C & L

I use to be the kind of man, who walked with you and held your hand

Tjaaaaaa! Det var ett tag sen jag bloggade, men har inte riktigt haft ork till det faktiskt! Jag har fruktansvärt ont i magen och känner mig sjuk.. lagom nu till stockholm wihu! Som livan redan har berättat så drar vi till Stockholmia imorgon yäääähäähähä! its gonna be fucking nice och jag ska verkligen besöka weekday! Åhåå, det ska bli så nicee såå och väl hemma från huvudstaden så ska mr sova här. gosigt!

Njueee, ska jag fixa samarin och städa upp alla kläder och gosa ner mig i sängen! PUSS C.


Goshin och jag, och jag igår håhå.

picture me!

Hej bloggen! Liv här again! Lyssnar på lite imogen heap och har precis spikat upp massa tavlor på väggen! Hej händig! Annars gör jag inte mycket. Skönt att vara lite ledig också.. tror iallafall viktor viran skulle komma hit senare. Men nu ska ni få se min vägg. KRAMISAR!



ja gråter floder älskling.. gråter floder

Hej bloggen! L här! Åt nyss lite food. Friterade pomme och typ korv. Är iofs inte så jätte förtjust i korv. Men ja.. Nu ska ja börja ta tag i lite städning och lite gura också kanske. Kanske även ska börja spika upp lite tavlor på väggen som bara ligger ned. Skamligt när ja har så vita väggar. Ni får se ifall det blir något med det, men först av allt städning! KRAMAR KRAMAR! här kommer bilder på den supersnygga stickade som iofs inte är så gul i verkligheten!


Can anybody find me somebody to love?

Hej bloggen! Livan här då! Vart är du tillie!?!?!? I alla fall har inte orkat blogga någonting nu på några dagar. Det är ju ändå sportlov och då gör ja lite annat. Igår dessutom var ja hos pappa och där har vi bara en dator som man aldrig orkar sitta vid! Nu är jag iaf hemma hos mamma. Sitter i världens mysigaste och snyggaste stickade tröja som ja hittade hemma hos pappa på en hylla!? Ska ta och städa mitt rum snart och sedan försöka krympa mina skinn/plast byssor i tvätten!

Just det imorgon åker jag och tilla iväg till stockholm för massa shopping. Ser verkligen fram emot det. Ska alldeles strax sätta mig och skriva en lista på allting jag vill köpa. Tyvärr räcker pengarna till då plånboken kommer skrika efter hjälp. Men nu ska ja göra annat i form av städning och bloggspaning. Hörs senare! gammal bild som fyller tomrummet


think like a..

Hejsan svejsan bloggen! Liv här. Sitter med alma och sara i mitt vackra rum och käkar feta saker. Vi ska sleepa här ikväll. Imorgon ska jag och isa fisa ta en fika med vår kära mormor! Ska bli super oh träffa henne.. iofs så var det inte alls så länge sedan ja träffa min lilla mormor men ja det blir bra! Men nu ska ja umgås med mina tjejor! vi får höras imorgon! KRAMAR

En bild på Alma och mig och en på mig och sara! Lovely!


im not running away.

Hej på er! Cämi här, lite halvstressad men ändå lugn. Wierdoo! Jag har precis fixat klart och packat klart för dagen/kvällen/natten. Snart bär det av till squashcentret där vi ska bada jacuzzi. Mwihi, det lär bli kul, speciellt när man är med tjejorna vavava? Efter det ska vi ut till landet ingenstans närmare bestämt krokek. Där blir det filmmys och kanske sova över. Jag velar fortfarande hoho. Men nu är det dags att dra mig iväg. PUSS C.


gorgeous..

hur tänker du nu.. tänker du någonting!?


Bild från italy! love it

Hej där bloggen! L här! Vaknade för några timmar sedan! Åt en macka, med ett ägg på för att vara ganska exakt! Vill jätte gärna komma ner till staden, i bara någon timma. Känner att jag behöver knata runt lite i affärer! I alla fall, ska snart börja klä mig samt spackla lite granna. Annars mår jag ganska så bra. Har inte varit i skolan på några dagar, hur kan man inte må bra då!?!?!

anyways.. kommande dagar har ja ganska mycket planerat. lite stockholm, lite bankok kanske även en runda till med bowlingen. Så det ska bli super kul och ja är så sjukt glad över att lovet går lite småsakta! haha.. ska inte trött ut er mer nudå! KRAM KRAM


yääs

Nu tror du säkert att jag hoppas, på något som aldrig ska bli av. Men jag har aldrig lyssnat när du lovat, aldrig ställt några krav.

Hoho cäm här. Jag kom nyss ut ur en långdusch och nu sitter jag framför datorn i handduken och väntar på mammi och pappi som har varit och handlat! Halv fyra ska jag dra mig in mot stan och möta upp Linisen, det ska bli myspys, hon äter dubbelvikt just nu.

Nu ska jag bädda sängen, smörja in mig och välja en outfit! PUSSISAR C.


Jag och babe igår.


en minut i rampljuset!

Hej där bloggen! Livan här! Vaknade precis har haft lite sömnproblem inatt vilket inte var så väldans roligt. Förövrigt så äter ja chips nu till frukost! Super mumsigt. Ska sedan hoppa in i en dusch och sedan ta mig en sväng ner till stan. Annars är dagen inte riktigt bestämd yet! Men ska fortsätta äta lite chips, hämta saft och spela lite på guran! Vi hörs sen KRAM

saknar, då jag satt på marken och solen var min bästa vän!


push it.. push it

Hejsan bloggen! kl är 23.33 och Liv håller på att svimma av utmattning. Är så himlans trött ska alldeles straxt stupa i säng. Ska förmodligen sätta på några avsnitt sex and the city. Imorgon blir det förmodligen en sväng runt om i stan. Och kanske även en skräckfilmskväll med alma och sara. Vi får se vad morgondagen har att erbjuda. Nu är ja så jäkla trött att ja inte vet vad ja skriver. Hittade denna bild på datorn för en sekund sedan, som tillis tagit på mig och isabelle! very damn snygg är den. Så med denna bild säger jag godnatt. Och vi hörs imorgon med massa update! nighty night!


och färglös som en tår...

Hej där bloggen! L här. Befinner mig hemma hos mig själv. Har mysat massa med mami framför melodifestivalen med chips, cider och en massa B&J, väldans myspys. Mamma gick precis och la sig och nu sitter ja själv på hela övervåningen som förövrigt är väldans kusligt! Ska sätta på några avsnitt av friends och sedan hoppa i säng! Vi hörs mera senare eller imorgon!


jag undrar varför jag ser ut som 10 basssst!?!!?!?


yes indeeeed!

Hej bloggen! Kom nyss hem till tilla efter att ha varit med sara och alma oh bowlat super duper mysigt. Måste också skryta med att jag vann! hehe.. Sitter i alla fall hemma hos tillisen nu. Ska hem till mig senare, och kolla på melodifestivalen och hennes mr kommer också hit då. Annars stockholm om 6 dagar woho woho! men ska göra annat nu friends.. kramar


du och jag, bara vi.

Ciao lockmeee's fans! cäm här. Lörday it is och likaså lov! Huuur skönt som helst juu mwiihii! Jag inledde lovet igår med god mat, mys med familj och skräckfilmskväll med fillisen! Och idag har jag fortsatt att mysa framför gossipgirl inprincip hela dagen... Angie kom förut och jag gjorde manikyr på henne, she liked it! Senare kommer förmodligen liv eller så åker väl jag till henne eller liknande, biljetter till stockholm ska beställas. Ikväll är oklart, vi får se vad som händer, men mig går det ingen nöd på, jag har ju fucking gossipgiiirl moohoo!

Nu ska jag hoppa in i en dusch och fräscha till mig. Efter det gör jag och mammi sjukaste mockarutorna hoho. PUSS C.


grymma.


snälla säga det igen, oh säg det igen!

Hej bloggen! Vaknade alldeles nyss brevid en viran. Haha så söt är han när han sover, precis som en liten bear. Iallafall idag ska jag vara med alma och sara eventuellt lite tilla också. Vi ska nämligen beställa tickets till stockholmia idag! Det ska bli super, ser verkligen fram emot en hel dag utan dorrköping!

Igår var jag och fika med några fina vänner från klassen. Efter det åkte vi lite spårvagn hem till victor, haha. Hans hus har fyra fucking våningar, dem har egen jävla bar and so on. Ja men det var kul i alla fall. Här kommer some bilder från gårdagen!


victors jävla källare!

p.s om ni är söta så gillar ni mig här http://modelljaktdomino.se/personer/liv-3


när du ändrar dig, finns det ingen chans att komma tillbaka

Hej bloggen, LIV här då! Sitter hemma hos min viran, mitt sportlov börjar ikväll, eftersom att jag har studiedag imorgon. Iaf, hade show idag vilket innebär att att man sjunger inför sin grupp typ karaoke i real mick and everything. haha.. jag och alma sjungde en helt ny värld - aladin haha. fett bra är den! ja nu sitter jag hos min jiraff. Imorgon ska jag kanske träffa några tjejor från klassen osådär! annars vet jag inte! Jag coh tillis ska till stockholm nästa vecka, men eftersom hon är lite seg får vi väl se! men ska umgås med lilla jiraffo nu.. vi hörs senare!


NFWNFWNFW

Woooohoo! Cäm här som vanligt känns det som hehe? I rummet spelas björnstammen sjungandes om något lego. Idag har jag varit hemma och bara varit sjuk buhu.. Blir nog hemma imorgon med, men ska försöka pallra mig till skolan på fredag. Jag har varit lite effektiv idag iaf! Med tanke på att jag klippte sönder pappis byxor och hans tröja och införskaffade ett par shorts och pösigtröja! Snart är det lov, cant wait. Nu ska jag göra något annat. PUSS C.


för stora shorts och för litet skärp. köptes i italien för typ.. 4 år sen kanske? då jag inte ens kunde få på det hohoho.

Tssss, to late

Hello out there! Cämi här, beslutade mig för att stanna kvar hemma imorse, men ångrade mig nyss så ska kila iväg till skolan hoho. Sexdag idag, lär ju bli intressant! Gosh, i have to run. PUSS C.


hoho snygg....

Kongo

Häj bloggen! Sandra har blivit wannabe mig.. självklart vem är inte? HOHO. Idag är det fucking alla hjärtans fucking dag, typ en av dom mest onödiga dagarna på året! Rosor delades ut i skolan  till sånna som var tillräckligt coola, vissa fick sju, andra fick en. Lina och jag sände iväg en fin ros till en god vän till henne hoho. Njäää nu ska jag dricka vatten och gosa med mr. POSS C.


HAHA. han är för snygg..


14/2 2011

Hej där bloggen! Livan här.. Sitter i skolan idag nu på alla hjärtans dag! Pluggar lite granna med klasskamrater inför prov imorgon. Kemi för att vara exakt! Sjukligt roligt. Annars så slutar jag vid 15.40 och sedan ska jag hem plugga lite, duscha, fixa mig and so on. Senare blir det bio, med viran. Vi ska se meet the parents little fockers, har längtat efter att se den haha! Annars har jag inte så mycket att göra. Det är lov snart, och då ska jag och tilla till stockholm förmodligen för er som är intresserade av oh veta! Men ska skynda away till min lektion nu! KRAMAR & glad alla hjärtans dag!


I do love my ma and pa, but not the way i do love you

Häjhäj bloggen! Cämiiiii här. Idag har jag ägt, jag har fucking städat i två timmar. Äger som sagt.. Nu väntar jag på att mammi och pappi ska komma hem med mat till mig, hoppas verkligen att det är fucking thaimat! Kom precis ut ur en dusch också så ska väl dra på mig något fult och mysa. Ska försöka ladda systemisen också och provfota igen håhå, sen ska jag också plugga lite... Vilket jag inte kommer göra känner jag. Om tre timmar anländer mr! cant waiiiit! POSS C.


höhöhöööö. nya mrmössan!

Vi har bara varandra

Häj på er. Cämi här! Idag har jag gjort saker som ingen bryr sig om, jag har inte gjort någonting faktiskt. Förutom att gå på kalas och ätit pizza och varit allmänt irriterande här hemma. Patta fyllde år och vi firade honom med god mat och tomas dileva biljetter, han vart nöjd. Nu ska jag städa upp lite och sen bädda ner mig. Imorgon blir det finbesök här hemma höhö. ögh. PUSS C.


lillanton höhö.




Och dom sjunger ju så vackert!


Tack, tack för allt

Hej där ute! Såsom gästbloggaren karolina nyss skrev så har vi alla tjejer myst hos liv ikväll. Åhå så mysigt det var att återförenas med de finaste av finaste. Vi käkade tacos och lyssnade på fin musik och bara pratade. Riktigt trevligt! Imorgon ska jag plugga och på kvällen är det dags för kalas hos patrick, kuligt att träffa släkten igen! Sen på måndag är det allahjärtansdag, ingen vidare fin dag tycker jag buhu! Förra året spenderades den med fransyskorna. Uppdatering om det kommer då. Nu är det dags för mig att sussa. PUSSISAR C.





Lite snygga bilder från dagen. Jag älskar er så det gör ont.


Karolina frimodig aka bästisen.

Hejsan era snygga läsare på lockme.blogg.se!

Sitter hemma hos självaste L:et nudå och vi myser. Tycker att Liv uppdaterar så sjukt sämst så jag ska hjälpa henne på traven tänkte jag. Karolina heter jag då för er som bryr mig men går under namnet Livs (and cämis) bästavän, jag är rätt frään också. Ikväll har vi mysat alla fyrlingar @Livs place och käkat tacos. Muuuma!
Nu ska jag och livilojsan mysa under filt med musik bestämmer jag, ciao.


Jag längst till vänster, brevid mina snygga brudar.

to a place where i belong!

Hallå där bloggen! Livet aka liv här. Kom precis hem från skolan. Dagen var kort och bestod bara av nationella - uppsats och musik. Men eftersom att jag skrev nationella non-stop i 2 timmar och 40 minuter så var det ändå skönt att få komma hem lite tidigt. Ja, iaf.. musiken var lite rolig då jag lyckades kamma hem VG+ på bas haha. Är fett grym på bas! Har precis druckit chokladmjölk (icke o'boy) ur ett nicke nyfiken glas! Och ska alldeles straxt sätta mig med lite no då jag har ett väldigt roligt prov på tisdag! WOHOWHOH!

Senare kanske jag och mami ska till hc, får se. Annars är det kemi nu och stor fet städning i garderoben. Ska försöka hinna med lite mer bloggning senare. Ah juste, igår så uppdatera jag ej för att jag var hos tandläkaren fick bedövning som förövrigt var första gången i mitt liv och sedan drog jag ut en tand. Vilket resulterade i att jag hade lite värk senare! Så jag sov typ fem timmar igår när jag kom hem från tandis! hehe.. men nu blir det plugg, hörs later! ni får två bilder från italien, 1,5 år sedan
 
Och jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte skrivit att det är jag! Det var ju ett väldigt stort misstag. Antog bara att alla förstått att det är jag som bloggar eftersom att tilla är så seg.


And I dont know anything yet

Hej på er sötingar! Först vill jag aggra på liv som inte skriver att det är hon som skriver... Vilket gör att alla blir förvirrade tydligen, så LIV SKRIV ATT DET ÄR DU SOM SKRIVER! Nu är det cäm anyways.

Förlåt för bloggpausen som jag gav mig själv. Men har inte haft varken tid eller ork för bloggen, men nu är jag back on fucking track! Har spenderat de senaste dagarna i ett hus mitt ute i ingenstans! Myspysigt ändå och nu sitter jag och gosar i n's onepiece höhöhöh! Tjejerna, lina och penn, sitter bredvid och myser och snackar skit as always! Senare blir det kanske ungidag om jag orkar pallra mig dit..

Hörs lateroooo.
PUSS C.


tyckar om dig fuling hihihihi.

då man har för mycket fritid

Hej bloggen! Rubriken säger det mesta. Men jag gör också detta inlägg för att det är sjukt kul och för att ideerna inte direkt flödar. Inte önskemålen från er heller! Här kommer favvoringarna.. i hope you get inspired!



hon tystnade en sekund hon tvekade en minut.

Hej bloggen! hemma igen från skolan fick sluta tjugo minuter tidigare vilket var guld värt då jag typ hållt på att svimma hela dagen av utmattning. Är så sjukligt trött, så det passar helt perfa med en härlig sovmorgon imorrn. Iallafall, just nu? Väntar på viktor som skulle komma sedan. Har planerat ett litet inlägg kanske. Annars är jag väldigt sugen på att göra pannacotta, inte för att jag vill baka men är jäte sugen på något sött som aldrig tycks finnas här hemma! Men men, kanske får göra popcorn ist. Som iofs inte ersätter det sötsug jag har. Som ni kanske känner på er är ja inte på ett sådant väldigt bra humör. Men det kanske blir bättre sedan! Hörs senare KRAMISAR
 
två superfina bilder på mig och viranen då jag kleta läppstift i hela hans ansikte!


nu kör vi!

 
YES! drar snart mot skolan för att faila mina betyg i de nationella! WOHOWOH!
hörs när jag kommer hem. Snygg bild från igår btw! / L


the sound of a girl at the door! ;)

HEJ BLOGGEN! La Liv här! klockan har slagit 18.13 lite exakt sådär. Har varit med lilla tilla idag. Var på stan, köpte byxor efter det så gick vi hem till henne och åt mat som vanligt... kom hem för någon timme sedan har påbörjat en liten städning, ska snart dammsuga sedan duscha sedan kommer la viran.

Ja, annars då.. imorgon är det en ny vecka med nya möjligheter och nationella prov bland annat. Hysteriskt kul tycker jag! Har även lite planer på en fika med tillie och liknande, kanske även en fotoide.. ska också vara barnvakt på lördag WOHO WOHO! Tror dock det blir en ganska soooft vecka då det inte är sjukligt mycket pluggande! Nu ska ja fortsätta städa och sedan umgås med la man! Hörs förhoppningsvis senare! KRAMAR
 


we were bound to go under

Hej där ute, klockan har nu passerat 00:00 och närmar sig läggdags för mig, trött som jag är! Dagen har spenderats med tildisen och ingenting, kvällen spenderades med bio! Trassel, som var dögullig. Imorgon ska jag kila ner på stan en sväng med livan och sen så ska jag försöka få lite plugg gjort. PUSSISAR C.


HIHIHI

Det är så kallt

hej bloggän! jag är så himla trött och mongo just nu känner jag. Har hackat tänder i en timme och tror jag börjar bli lite sjuk! mwää.. Idag var jag i skolan vilket var rätt chill för vi gjorde typ inget och slutade en och en halvtimme för tidigt! Sen träffade jag noääl och fikade och vandrade omrking lite tills mammi kom och vi gick hem och åt god mat med familjen mwiihii! nu är klockan ingenting och jag vill sova.. wierd. PUSS C.


jag och mitt fucking bruna hår! inte van riktigt än! :(


JUSTE. li åker iväg till london imorgon, har ont i magen. kommer sakna henne :(

Just gonna stand there and here me cry?

En värd skoldag med redovisning och matteprovsresultat! KUL OSV. but its over wooh. Imorgon har jag ingenting planerat men vill fan hitta på något då! Jag är jättesugen på att göra något. Var hos barbro idag och tog kontakt med andra sidan, lite läskigt men värt som bara fan! Mjä sen fikade jag med issa i typ två timmar innan jag begav mig hemmåt där pappi befann sig! Han hade med sig 10 ringar, tre armband, två småparfymer, en kavaj och en väska med sig hem till mig! Mwiii! Nu flyger tankarna iväg åt annat håll. PUSS.


bästaste du.

om detta inte är allt

Hej bloggen! Liv här, sitter med världens huvudvärk, har spelat musik i flera timmar nu då jag pluggat som en dåre. Gud vad jag är trött i huvudet. Iaf, gick ej till skolan idag då det verkade mer intressant att sova, undrar varför? ;o vilket inte var så jätte bra, måste ha alla lektioner man kan få at the moment! Men ja, får ta igen allting imorgon! Annars har jag bara varit inne idag, kört lite super mario med pojkvännen. haha, gud vad han är dålig på det asså.. näe ni nu ska jag ta och göra en stor fet milkshake och kolla några avsnitt sex and the city!

KRAMAR LIV


Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig.

Fan vad knäpp jag var igårkväll. Skrev ett blogginlägg men glömde publicera! = hur trött jag var.. Idag har jag chillat i skolan osv, och sen har jag pluggat klart det sista at home, ska snart sussa i belive, jag är dötrött! Ska avrunda dagen med lite prinsessa och gos i sängen. puss c.


Det är dags att tänka efter.. jag vill inte följa med.

RSS 2.0