i just want you to know who i am

Hej där bloggen! L här. Tittade nyss ut genom fönstret och vad såg jag inte då!? snö.. kul. Men det ska iaf bli 15 + på lördag så jag håller tummarna! Förlåt för ännu en dag med sjukt seg update, ja är dock lite små krasslig och har lyckats få typ ryggskott eller nått? jätte trevligt. Men jag har massa roligheter i helgen att se fram emot så ja kan inte gå och må dåligt nu! Är sjukligt taggad på hela helgen! Ska bli så super! Men nu ska jag ta och vänta på min husband som snart ska tralla sig hit. Har förövrigt nyss käkat bacon. hehe.. PUSS OCH KRAM!

ni får två fucking fina arkivbilder!


Rah rah ah-ah-ah! Ro mah ro-mah-mah

Hej bloggen! Livan här! Förlåt för sämst update idag. Jag har helt enkelt inte orkat. + att jag har haft väldigt kort om tid idag. Först gick in tha school till 15.20 sedan sprang jag ner till halvars med min vän nickeee. Efter det gick vi en runda på staden, efter det åkte jag hem fixade mig fort och sedan åkte jag till viranen. Väl här hemma hos jiraffen stupade ja i säng vid nio och vaknade upp sådär lagom till big brother. Kommer inte kunna somna inatt dock.. Men jag har ytterst kort dag imorgon så det blir nog bra ändå. Imorgon blir det iaf bättre bloggning. Just det fick en ring av nicke idag, en sen födelsedagspresent. Blev så himlans glad har letat efter den! Den får ni se imorgon. Shit nu känner jag vad ja svamlar. hehe.. vi får helt enkelt höras imorgon då jag ska uppdatera lite bättre! Godnatt på er läsare! ni får en vårig bild från tha saturday!


RANANANAN



Dagensdagens hähä.

PUSS C.


What kind of girl would I be?

Hej på er pussungar! Camilla som skriver. Just nu sitter jag i en stor tisha och gosar med en kopp te. Det låter så himla bloggigt att skriva "en kopp te/kaffe", im a real blogger... Hähä. Jag ska strax sätta igång med lite ungidag plugg innan bigbrother.

Idag tjillade jag i skolan och favoritlina var tillbaka och gav mig en gulpåse. I den gula påsen låg världens snyggaste ring. Wooh! Hon får allt åka iväg lite oftare. Vi hade blinddate talk, nervositetsammanbrott och matteprov innan jag och Lina belönade oss med en fika på stan. Sen mötte jag upp mor min och vi shoppade snygga greyer. Ni kommer ju ändå se dom framöver här på bloggen så ingen idé att visa.

Nu är det dags för mer te och plugg. PUSS C.


some people want it all

Hej där bloggen! L här. Tänkte bara säga godnatt och säga att vi hörs imorgon då ska jag försöka åstakomma några fler och lite roligare inlägg. Tills dess får ni sova gott. Hörs imorgon kära läsare! Natti natti!


Black and white


Bralläär:pieces, linne:gina, skjorta:bikbok, halsduk:bikbok, halsband:gina, skorisar:converse

PUSS C.

en el futuro

Hej där bloggen! L här! Det går inte så bra oh plugga så jag tänkte göra ett dagens dagens inlägg ist. Och sedan ska jag slänga mig på sängen och försöka att inte sova fast både jag och ni vet att ja kommer somna ändå!


Dagens outfit. Vad tycker ni kära vänner?

ångra ingenting som en gång fått dig att le


Hej bloggen! Är precis hemma från världens mest längsta dag i skolan. Det är inte det att jag slutar sent utan att dagen aldrig tar slut, härligt! med hjälp av bilden kan ni kanske gissa vem det är!? Iaf, idag så gjorde jag ett PISA prov vilket var lite udda men det var väl kul? missa lite lektion och sedan fick jag en chokladask för min otroligt unika medverkan! woho woho! Det är förövrigt den jag håller i på bilden, vet inte vad som hände. Det var inte ens så ljust!? men ja, kameran blev helt bländad ändå!? jaja.. ska sätta mig med spanska och choklad nu senare blir det dagens dagens! HÄRLIGT! KRAM KRAM


Jag vet inte varför, men det gör ont.

Godmorgon på er! Cämi här. Nu har jag precis fixat färdigt mig och sitter och kikar på tvins och äter chips. Ska nog försöka få ner en macka eller en frukt istället nu. Skolan börjar om 35 minuter, så ska nog kila iväg dit snart också, det är kommer mest bli att lyssna på redovisningar hela dagen. Nais det med. Nu ska jag kolla om vi har någon god frukt. PUSS C.


Såhär myser jag idag, har ingen inspiration. Dagens kommer senare.

sneak-peak

Hej där bloggen! L här. Har precis tjockat i mig massa popcorn och en massa mackor, hehe. Tänkte visa er en sneak peak av morgondagens dagens dagens!

Nu ska ja och jiraffo sova. nighty night!


JOHANNA 18ÅR!




GRATTIS JOHANNA! GRYM KVÄLL.

och med det här inlägget säger jag godnatt. puss C.


MAKEUPSTORE



Makeupstore 179:-

PUSS C.


hon tror att ingen ser..

Hej bloggen! Livan här! Har precis pluggat klart min spanska. Är så jekla dålig på att plugga. Men när jag väl sätter mig rullar det på ganska så skapligt bra. Nu har jag bara en rejäl städning ikväll sedan är jag redo och laddad för en myspysar kväll med typ big brother!? mysigt.. jaja. Det blir bra. Ser fram emot imorgon, vet inte riktigt varför. Har absolut ingenting att göra imorgon. Typ plugga. Okej roligt inlägg! Ska försöka fixa ett kul inlägg tills ikväll. Hörs senare! KRAMAR

en mumsig bild från dagen!


Ill never talk again

God eftermiddag folket där ute! Camilla här, nöjd som tusan över att hon pluggade matte i skolan medan alla andra gick hem. Ska strax slänga upp matteböckerna igen här hemma, men först ska jag ta mig ett välförtjänt bad och städa upp lite. Hohooo, vi hörs senare med lite news.

JUSTJA! Glöm inte att kila in på bloggen ikväll, ett sminktips och partybilder väntar från min sida. Hoppas Livan också har laddat upp med lite naisigheter. PUSSSSS C.


Halvdan bild på dagens. Men det var bara en usual goding. Cardiganen är från åhlens och linnet från lindex. Måste komma ihåg att berätta för Jennie och Lina att dom kommer bli en del av bloggen nu, då dom ska ta outfitbilder hohho. PUSS


jag kan inte ens stå när du inte ser på..

Hej bloggen! Det stora L:et här! Kom precis hem från en super mysig dag med bäbis alma. Käkade lite på Ben and Jerrys osådär. Så det var super duper! Har också varit en ganska lugn dag i skolan.. najs! Ikväll väntar massa roligheter. Plugg, städningen och sådär.. Det konstiga är att jag faktiskt ser fram emot kvällen!? haha.. Ska sluta tjattra, här kommer istället dagens dagens! KRAMAR LIV


Feel so good being bad.

Godmorgon på er därute! Jag tyckte att jag bjöd på väldigt många inlägg i förrgår så tog en paus igår. Nu är jag tillbaka! Ska precis kila till skolan, börjar om 20 hoho. Ville bara uppdatera er om att jag lever och så vidare. Jäklar vad statistiken går uppåt nu också, och kommentarerna börjar rulla in. Fortsätt så blir det bara bättre och bättre inlägg. Ni ska få lite outfitar sen! Nu måste jag verkligen kila. PUSS C.


Helt galen i nya halsbandet! URSNYGGT WÄWÄ.

du kastade ut mig, på livets vägar.

Hej där bloggen! Liv här. Vet att jag bloggat sämst idag. Klår dock inte tilla som i princip suger på att blogga! Men imorgon kan vi lova bättre bloggning, eller hur tilla!? Befinner mig just nu hemma hos viktor iaf. Vi ska straxt sova. Tänkte bara skriva lite godnatt.. och vi hös imorgon. Då blir det en massa roliga inlägg! GODNATT!


Här får ni några bilder från igår. Har tattat dom från Majken!


god morgon!

Hej där bloggen, Liv här. Vaknade 08.15 och somnade sedan om. Hade världens mardröm om en mördare som mördade folk, och kastade folk i vattnet. Skit konstigt! Nu ska iaf jag och jiraffen gå upp för att käka frukost och sådär. Ska sedan börja fixa mig, vet inte vad jag ska göra idag. Ska kanske träffa niclas eller sara. Annars har jag en massa plugg som bara väntar på mig! Super kul.. nu blir det frulle! KRAMAR
 
bild från igår!


it takes a fool to remain sane

Hej där bloggen! L här! Klockan är halv fyra tror jag, nu efter att vi ställt om till sommartider! hehe.. är sjukligt trött och ska snart hoppa i säng. Var bara tvungen och berätta att min kväll har varit helt fucking amazing! Allting var så jekla bra, precis allt. Sedan hoppade markus krunegård in i en låt också, lite otippat sådär men det var ju inte helt fel heller!  Förhoppningsvis får ni lite bilder imorgon på det makalösa bandet The Ark, det var dock majken som fick vara fotograf ikväll så jag har actually inga bilder överhuvudtaget, nästan. Ska krypa ner i kojs med lille viranen nu. Ögonlocken har blivit två gånger så stora som de var innan ja satte mig vid datorn.. härligt!

det är först när man hört "it takes a fool to remain san" live som man faktiskt kan förstå vad livet går ut på!


perfection

Hej där bloggen! Hoppas allting är bra! Livan är det för er som undrar. Kom hem för någon timma sedan. Ska hem till sara snart för tacos innan the ark ikväll. Ska bli super duper roligt actually! Ska försöka ta ett kort så ni får se snyggingen Ola Salo! hehe.. men ah jag har inte så värst mycket tid. Det blir förhoppningsvis ett till inlägg senare ikväll när ja kommer hem! Men vi säger hej tills dess!

jag bjuder på en gammal bild. då jag har super brottom!


Gårdagen

GÅRDAGEN I BILDER:



PUSS C

DRESSCODISAR


Skor conversisar, shorts bikbok

skor conversisar, byxor pieces, transparent skjorta monki, hatt bikbok

we can't make it right..

Hej bloggen! L&C här då! Vi har precis fixat klart oss. och ska nu dra ner till stan för att glassa och kika runt lite granna. Det blir bra! Ikväll ska jag och sara iväg på konsert, lite the ark. Och tillen ska iväg på något slags firande hehe.. Annars har ja inte så mycket oh säga. Hoppas ni får en super duper dag läsare! KRAMAR


COME ON, LETS GO!


SEX IN THE AIR

Häääy där ute! Livan och Cäm här. Vi ska precis fixa oss så jag ska väl sätta på lite parteymusik. Efter det bär det ner en sväng på stan för att se lite artister och för att äta glass och kika på kläder. Gosigt! Ikväll står 18års firning på schemat så jag måste plugga in lite saker till det hoho. Grattis Johannis!

Jag och Livan updatear innan vi drar. PUSS.


Rawrrawr

Hej på er! Livan och Cämi här. Vi har precis lekt dagisfröknar åt tanterna Selma, Ida och Alice. Gud så gulliga dom ääääär, vill bara pussa på dom! Vi målade lite naglar och fixade lite hår. Lite kli på magen, ryggen och håret blev det också. Nu ligger jag och Pimpie här och kikar på någon film i väntan på bigbrothaaa, ungarna åkte och vi har ätit upp popcornen från sängen. Senare ska Livan fixa outfits till mig, hihiho! Vi hörs senare eller imorgon våra kära. PUSS C&L.



Hihiho. vi är snygga.

It was only just a dream


Nya halsbandet+hatt+läppstift
Myspyskväll ikväll med goseliv håhå, men först bär det av till mojmoj! så himla gosigt att träffa alla gullungar i släkten. Nu måste jag kila, ska vara där om 10. PUSS C.



a twist of red



här får ni dagens! Ger mig av till tilla om någon timma kanske! KRAMAR

bohöhöhöööö

hej där bloggen! En mycket trött liv sitter här och småpratar lite sisådär med jiraffen. Bestämde mig för att inte gå till skolan idag för att jag är lite hängig och vi skulle till badhuset idag. Iaf, ikväll ska ja träffa tilla och myspysa. Och imorgon ska ja på the ark woho woho! Men nu ska jag och jiraffo fixa lite frulle! Hörs senare! KRAM KRAM


NEW IN

Ciaooo mina vänner! Camilla här med sprakande neews! NEW IN NEW IN HOHO. Mår sådär finfint, tröstshoppa är det bästa som finns och imorgon mina vänner, imorgon ska jag shoppa som ett mongo.


mwä, syns inte så bra. men äntligen är en earcuff fucking införskaffad. Återkommer imorgon med bättre, roligare och snyggare inlägg med bättre kvalité. så.taggad.på.shopping. PUSS C.

And I'd give up forever to touch you

Här kommer den vackraste skapelsen ni någonsin sett! åh dom är så fina! dem är förövrigt köpta på bik bok för 299 kr! / lajv


bilderna gör dock ingen rättvisa här i världen!

can we make it right?

Hej bloggen! Livan pivan här igen då! Sprang ner på stan ett litet slag haha. Köpte ett par shorts. Dem är jäkligt fina. Tänkte iaf visa er dagens outfit, eller kvällen outfit kanske!

ibland får man stå ut med dålig kvalite!


A so-called friend

Hej på er därute! Sitter på mammas jobb, och jag har suttit här sen ung idagen slutade.  Pluggat matte och ätit knäckisar! Nu ska vi kila en sväng på stan och uträtta lite ärenden hoho. Vi hörs när jag kommer hem. PUSS C.


Jag och världens bästaste vän.

like a cartoon


Hej bloggen! Det stora L:et här. Sitter och lyssnar på fin musik och inser att det snart är dags för lite spanska. Mysigt värre. Ville bara säga hej.. hade inte så mycket oh göra så det fick bli ett värdelöst inlägg istället! PUSS&KRAM


i wanna se you baby staying by my side..

jag älskar dig mitt hjärta.
Hej där bloggen! Liv här. Har precis plockat in och ut ur diskmaskinen och städat min garderob för sjuttielfte gången denna månad! men nu är jag iaf klar. Har dock en massa pluggande som väntar. Hoppas på en fika ikväll med tjejerna också, do not disappoint me. Annars dårå!?!?! hm.. spexfoto igår. Redovisning idag, väldigt intressant, ohja.. På lördag ska jag förhoppningsvis på the ark konserten. Ska bli sjukt roligt. haha en grej ni kanske inte visste om mig men när jag var liten var jag sjukligt kär i ola salo!

Förövrigt blir det en helvetes massa plugg i helgen. Ska försöka hinna träffa lite folk också så jag inte blir så jävla inramad! jammen vilket trevligt inlägg hörrni. här kommer 2 bilder från späääx, vi hade lite sisådär aladdin tema!  
 

tack mormor förresten, för din kommentar.. blev super glad!


Jag vill inte, men jag gör det ändå.


Jag har aldrig ångrat någonting, men i det här fallet önskar jag att jag bara hade varit tyst. Det är som det är, tyvärr. Men du kommer alltid att vara en del av mig.
Jag saknar dig redan.

Your in my veins.


HEMMA FRÅN SKOLAN!
tjillade i skolan och nu tjillar vi här hemma med alvedon, yoggi, fil och gos! Snabbupdate ännu en gång. PUSS C

HEHEHEHE

Ingen engelska. Gosar med favoriten istället. PUSS C.


Mhm.. snygga osv. hihiihhooho

I may be bad but im perfectly good at it

Häääy på er därute! Cämi här! Sitter på mitt golv medan liv och issa gosar i sängen med angry birds hoho. Idag har jag varit i skolan, ringde pappi som hämtade mig lite för tidigt, hade inte alls lust med skola för tillfället. Efter det så åkte vi och lämnade syster och sen åkte vi hem. Sen kom alex och körde sanning eller konsekvens och sen gick han och liv och isabelle kom. Nu chillar vi bara som sagt och jag har ont i huvudet!

Snabbupdate bara sådär. PUSS C.


Sleeetna cheyer. & liv med angry birds! OCH JAG ÄR INTE ORANGE I HÅRET.


Du tar så lite plats, jag tar all.

Häyäyäyäy! Cämi här. Just nu känner jag mig fruktansvärt ensam, trött på att känna mig ensam. Buhu. Idag har jag varit i skolan och haft en tre och en halvtimmes håltimme och två lektioner, värt! Imorgon nalkas två redovisningar och en deadline! Skönt  när morgondagen är slut hur som helst. Nyser och hostar gör jag också, och fryset.. Inte bli sjuk nu mongo buhuuu. så synd om mig!

Snart är det dags för det okända och efter det hoppar jag in i en gosig dusch innan jag beger mig mot sängen och bigbrother. Lite te också kanske, ååh! Imorgon börjar förövrigt min icke-äta-kolhydrater-vecka. Vi får se hur det går. PUSS C.


she tied you to her kitchen chair



Hej där bloggen! bilderna är tagna nyss. Tänkte visa er mitt nya röda hår som iofs ser ganska brunt ut fortfarande, men det är skapligt rött i verkligheten. Tänkte bara säga hej och visa att jag finns. Liv är det btw. Nu kom jiraffen och mami har gjort varma mackor. Hörs imorgon. KRAM.. tack för kommentarerna om min lilla sång! <3


Du frågar mig vad kärlek är, men jag vet inget om det där


                                                                                                                                                förbannat trött på det här

Trött och trasig

Hääy igen på er! Behöver ju nästan inte säga vem det är som bloggar eftersom att Livan fortfarande har paus. Somnade elva igår med en mammi bredvid, vaknade nio av att mammi kom in och gosade. Gosepose! Hatar att sova ensam numera, ska hitta mig en nattgäst varje natt framöver ohoho. Vi kikade på månen igår, den var inte överdrivet stor, men vi tog fram stjärnkikaren och det var grymt. Idag har jag pluggat och inte gjort någonting. Mamma trampade på min fot så mitt nagelband dog, kul och skönt!

Nu ska jag kila ut till syster, patta och chrille. PUSSISAR C.


PUSS.

Another saturdaynight and I aint got nobody.

Sprang ner och köpte godis med systerdottern Tilda hoho. Har inte ätit sen frukost, så dör här hemma men vi väntar på mammi. Ska bli skönt att ha henne nära sig igen. Kika gärna och kommentera i inlägget under där Livan sjunger. Love it. PUSSISAAAR C.


Gosigtposigt!


It's not a cry that you hear at night


Här har vi det! Liv Andersson Innergård med en Hallelujah cover. GRYM!

PUSS C.

Gos, mys och en massa skitsnack

Hääy där! I förrgår så var vi på livans musikcafé och jävlar vad duktig den tjejen är. Hon sjöng hallelujah och hon gjorde det grymt bra! Igår så var jag effektiv i skolan och sen kilade jennie och lina hem med mig och mysade. Sen gick Jennie och jag och Lina åt på pantern, dubbelvikt. Sen kilade hon iväg och jag drog mig bort mot födelsedagsbarnens lya. Gav dom varsinn ros och sen umgicks jag med Livan, Isabelle & Virre. Åt blandannat kanel, grät och fick ingen luft! Sen gick jag hem där Jennie var, sen kom även Lina igen. Natten spenderades i en säng trängandes med gullungarna.

Idag har vi vaknat, ätit, pratat, sjungit, dansat och varit på toppenhumör. Solen lyser och värmer upp hela rummet. Jag är oftast lite av en vampyr som hatar ljus, men idag är det bara skönt. Jag har storstädat också dessutom. ÄGER! Nu ska jag väl.. gosa med pluffsie eftersom ingen har tid för mig! Så bra bloggning väntar er alla idag. PUSS C.


Jag i förrgår, mitt hår hade damp.

Springer, går och lever

Sådärja! Camilla här, as usual de närmsta dagarna höhöh. Livan har tagit en välförtjänt bloggpaus, så vi får umgås lite nu hoho. Jag kom nyss hem från skolan, klockan fucking halv sex! Nu är jag bajstrött och vill bara krypa ner och gosa, men jag ska sätta upp håret och bättra på makeupen sen drar jag till affären och köper godis innan jag traskar vidare till Isabelle. Sen far vi vidare till Livans öppethus, woh! Ser fram emot att höra lilltjejen sjunga hehe. Nu måste jag springa. PUSS C.

HAHA. bara för att fylla ut inlägget..


And therefore I still long for you

Hej på er där ute! Cämigirl här hoho. Just nu sitter jag och gosar i min nybäddade säng, kikar på big brother, äter kiwi och dricker fucking te. Grymt! Har pluggat som ett as, men innan det gick jag på stan med fintejerna Lina och Jennie. Gosigt som vanligt. Känner mig grym efter allt plugg och klockan är bara tio, somnar nog i god tid inatt! Vi hörs imorgon darlings. PUSS C.


Hihiho. PUSSIS OCH GODNATT


it's not someone who seen the light!

Hej där! Liv här. Inget inlägg som är speciellt kul tänkte bara säga att jag inte bloggar för jag är så sjukligt stressad och att jag inte kommer blogga på några dagar för den tiden finns helt enkelt inte! PUSS&KRAM


TRÖTT.

Hej på er! Jag kom nyligen hem från en fin promenad på stan med Linis. Sen traskade jag förbi mammi och vi köpte fina strumpbyxor innan vi tog bilen hem. Idag har jag varit i skolan och chillat, vaknade upp bredvid världens bästa så det gjorde väl dagen bättre. Nu har jag ont i huvudet och tänker äta, städa, duscha och sen sova! Tröttis buhu. PUSS C.


TRÖTTCHEY :((:(

There are people dying

Hej bloggen! Förlåt för as seg update från min sida, då tilla bloggat redigt bra. Det är livan då som ni kanske förstår. Anledningen till att bloggningen är sämst är för att ja nyligen fyllt år och blivit firad på alla sätt och vis och sedan för att jag varit skapligt förkyld i några dagar. MYS! Iaf, igår och idag har jag varit på staden med lilla sara. Riktigt mysigt. Köpte bland annat lip scrub, hårspray och en ögonbrynspenna. Sedan keka vi lite kebab osådär. mumsigt! Har också hunnit med lite sushi, plugg och presenter denna helg. Har fått massa fint av mina kära kompisar som är så super duktiga på att köpa gifts!

Iaf ikväll är det solsidan, bb, walking dead och ben & jerrys som gäller. Ska ladda inför denna vecka som kommer blir sjukligt stressande då jag har nationella i no, intagningsprov till gymnasiet och musikcafe med klassen på torsdag, vilket alla är väldigt välkomna till btw! I helgen vet jag inte riktigt hur det blir. Får la se.. Annars är veckan fullspäckad med mycket annat också såsom tilla, karro, viran, niccckkkkey också förmodligen! Så det ska bli en mycket spännande vecka! hehehe.. Är nu super trött och har dunkande huvudvärk. superkul.. kram kram

Såg hur jävla dåligt detta lilla "collage" blev men dessa fyra bilder får representera mina senaste dagar. Tack alla för en grym helg!


Kusinfika.

IM IN LOOOVEEE, BABY IM IN LOOOVEEEE.. Och jag dör på den där jävla melodifestivallåten som spelas konstant på radio, tv och fucking överallt. Igår gjorde jag verkligen ingenting, vilket var så sjukt jävla skönt! Jag sov elva timmar inatt, behövligt om jag ska klara den här skolveckan hoho. Kikade på melodifestivalen med mor och far och blev arg. Sen somnade jag nästan direkt, helt alone as usual nu för tiden. Gillar inte ens att sova själv.

Hittills idag har jag inte gjort någonting faktiskt, men ska snart hoppa in i en dusch och sedan traska bort mot kusin. Där beräknas mina två kussar vara så ska vi fika. Gosmysigt! Efter det ska jag försöka få lite mer plugg gjort och jag ska också försöka få hit mr, vilket förmodligen inte kommer lyckas. Ikväll är det bigbrotereliminering och solsidan (vilket jag inte ens gillar, så var inte orolig favorit!) och jag har massa godis kvar! WOH!

Nu ska jag städa upp i rummet och sen hoppa in i duschen. PUSS C.



två bilder från i fredags då vi firade livan. tagna från karros blogg som tagit dom från almas blogg hoho.

I bet we would turn back time if we could, girls.

Hej där ute! Igår så slutade jag tolv, vilket var jättenaaaiiisss. Men pluggis som jag är så stannade jag kvar och pluggade, så nu är det mesta klart hoho. Efter det blev det att springa hela vägen hem utan lunch för att skriva ett CV och skicka in det. Sen kom syster och hämtade mig så åkte vi och shoppade med hennes dotter, tilda. Hon införskaffade mycket finfint! Sen skjutsade syster mig till friskis och då träffade jag issa och körde ett danspass. Sen tog vi spårisen till livan där gårkvällen spenderades. Mycket mysigt.

Idag har jag hittils inte gjort något, vilket är äckligt skönt efter den här stressiga veckan, inte en lugn minut! Eller jo, jag tappade min tånagel, det blödde inte ens, så himla konstigt! buhu.. Nu ska jag fixa mig och sen gå en promenad med pluffsie. PUSS C.


Italien 09. så himla bruna vi var.

grattis i efterskott abbeeee!

Åh så trött jag är! Vill bara sova just nu, vilket jag ska också efter att inlägget är klart! Ligger och gosar i min nybäddade säng, har druckit två jätteasstora koppar te och ätit havregrynsgröt. Tuff jag är vavava? Nej nu somnar jag ju nästan framför datorn. Glömde säga att jag har pluggat lite ungidag och svenska. ÄGER. Puss och godnatt C.


Min pluttisbästis fyllde 18 igår föressten. GRATTIS hoppas vi sjöng fint.

Tränat sig smal?

Ett inlägg precis efter. De senaste dagarna har varit riktigt stressade! Igår möttes vi i klassen vid campus och pratade om olika skolor, sen gick vi vidare till Golden Bangkok och käkade. Efter det hade vi en redovisning i skolan innan jag och jennie kilade hem till mig och kikade på gossipgirl. Sen kom Lina och Albin och sen drog vi oss ner mot Jolla chokladfabrik och fikade. Urmysigt och jätte chokladigt! Sen mötte jag mamma på stan innan vi tog bilen ner till rese och jag tog bussen till krokek med Lina och Jennie. Myspyse!

Vaknade då upp hos Lina och drog till skolan, sen gick jag och jennie hem till mig och chillade innan jag gick till ungidagkursen. Gick direkt därifrån och mötte mr innan jag hämtade datorn hos mamma och tränade mig smal hoho. Nu är jag hungrig och funderar på att göra havregrynsgröt. Får bli så helt enkelt, sen är det dags att plocka undan, duscha och städa innan Big Brother woho! PUSSISAR C.


Jag förut och jag och mr som leker i camen hoho.

Liv Andersson Innergård.

Gissa vem som fyller år? Jo, min snygga pangbrud! Liv Andersson Innergård fyller fucking 16! Så himla liten tjej, så du behöver inte vara orolig darling (syftar på inlägget nedan). Hur som helst. Livan är världensgulligaste vän och jag tycker verkligen att hon förtjänar all den uppmärksamhet som hon får idag. Min goshi, min gullgurka och min värld, grattis på födelsedagen. ♥♥








PUSS DIN C.


16 år och 4 timmar

Hej bloggen! Är nu på pricken 16 år och 4 timmar. Föddes sådär 6 minuter över 11. hehe... sitter och lyssnar på fin musik. Har precis fikat med farmor. Senare ikväll kommer det lite släkt + isa & viktor. Eller ja isa fisa är ju iofs släkt! Men ja, det ska bli mysigt. Har ju dessutom gjort två pangtårtor! iaf tills dess har ja lite plugg woho vad roligt. Och sedan ett sjukligt ostädat rum, dunder kul! Men det blir nog bra ändå! Känns jätte tråkigt att jag aldrig kommer vara 15 igen! Inte för att jag tycker om talet 15, bara att tiden går så snabbt haha! jaja.. ska inte tjata mer, kramar! Hör av mig senare om jag hinner!

ni får två bilder som påminner mig om att jag aldrig kommer vara såhär liten igen!


IN SCHOOL

Ciao amigooos! Sitter i skolan och har mediaproduktion, kuligt. Filippa och Lina gnäller på mig, dags att sätta igång. Kul blogginlägg hihiho. PUSS C.


Snygg bild som fanns på datorn. haha dör.

lost and insecure..

Hej där bloggen! Livan här. Tidigt och mycket glad! hehe.. börjar inte förrns tjugo i elva idag pga att min hemkunskapslektion blev inställd idag. Så jag har sovit lite extra gott inatt. Det är väldigt väldigt soligt ute idag btw, det är nog därför jag är så glad idag. Himlans kul. anyway.. går i skolan idag till 14.20 tror jag! Efter det ska ja hem till pappa för klockan sex ikväll ska vi fira min lillasyster zoe och mig också lite granna. Så det ska bli super duper kul! Men måste börja fixa mig lite smått nu.. sedan ska ja läsa lite om första världskriget också! kul kul.. KRAMAR KRAMAR!

Ha en fin dag allesammans!


Just leave me alone, its over.

Hej där! Camilla här, om ni kikar i almenackan så ser ni också att jag har namnsdag hoho! Syster, patrick och bror kom hit och gratta mig. Pappa lagade trerätters och vi åt och umgicks. Fick ett par tofflor, 8 kexchoklad, tialott och pengar av syster och patrick. Världens gulligaste! Tack för alla gratulationer också hoho, jag tycker om namnsdagar!

Idag har jag haltat omkring, känt mig handikappad faktiskt. Förjävligt ont i fotisen, dumma stukning från i lördags! Lina och jennie har varit mina kryckor, sen fick jag ett par riktiga kryckor, men lämnade in dom lika snabbt. Det var gosigt, hoho. Intervjuen är avklarad nu iaf. Känns bra!

Nu ska jag bädda sängen och krypa ner framför bigbrother. PUSS C.


Mammis systemare från jobbet, lekte lite med den hoho. & så saknar jag den där tönten!

spiceeyyyyyyy

Hej där bloggen! Livet här igen. Kom precis ut ur en dusch. Nu ska jag ta och titta på ett avsnitt av desperate housewives och plugga lite matte. Är lite hungrig med.. iaf senare ska jag nog hem till viktor. Om inte han bestämmer sig för att pallra sig hit. Vi får se. Imorgon ska jag också till skolan. Första gången på över två veckor, spännande.

Är helt sjukt laddad inför denna vecka det ska bli så super roligt. Eller ja måndag, tisdag, onsdag händer inte så mycket förutom typ plugg och plugg och sjutton prov. Torsdag kommer släkt och så får ja äta en massa tårta. Fredag blir det tjejmiddag @ my place. Och i helgen kanske ja blir lite firade hemma hos fader. Så det ska bli en väldans trevligt vecka måste ja säga. Ett jätte roligt inlägg också märker jag nu. Hörs sen!

Ni får en bild på moi och lillasyster! som representerar min weekend!


P-A-R-T-E-E-E-E-Y

Hej på er! Just nu sitter jag i två mysiga tröjor och fryser om fötterna och benen.. Jag ska strax sätta på mig något där hoho. Mor och hennes kompis lämnade mig ensam hemma för att kika på tavlor och pappi och pluffsie åkte för att riva ett landställe. Så jag gosar med min stukade fot.

Abbes 18års fest igår var kanonkul tycker jag! Ovanligt nu för tiden faktiskt, men riktigt kul och iofs så gör tjejerna halva jobbet, och speciellt förfesten. Först möttes vi hos jennie och käkade, sen fixade vi oss innan vi började köööraaa och röja! Sen väntade vi på bussen i femmiljoner timmar och jag ville hem, sen åkte vi till abbe och där var det likakul! Tack för en värd kväll lilla bubbi, du ska snart få din ben and jerrys kväll.

Nu ska jag skriva frågor till intervjun imorgon och sen hoppas jag att min kära bror är klar med maten snart. PUSS C.







Lite smått från gårdagen bara. Så himla parteeey!


mmm


Hej bloggen! Liv här! Har precis varit en runda på stan med viktor. Är hemma nu i alla fall och sitter och smaskar choklad. Om två timmar ganska exakt kommer farfar och hämtar mig för en middag hemma hos f&f. Då kommer även efterlängtade faster!!! Så det ska bli super trevligt. Senare vet jag inte. Kanske ska åka hem till pappa och sova. Imorgon kanske det blir en söndagsfika med nickkkke.. och en MASSA plugg, underbart! Jaja nu ska ja sätta mig med lite matematik! Hörs snart solstrålar!


you can be mine forever!

Hej där bloggen! L här. Har spenderat min kväll med fina viranen. Massa tv och godiiiis. I alla fall mår sådär. Hoppas ja mår bättre imorgon så ja kan orka röra mig utanför dörren. Snart kanske det bli lite film eller så innan ja rentutav stupar. Är helt sjukligt trött. Tänkte också utbringa, haha kan man säga så!? iaf utbringa ett grattis till mig och viktor som "firar" åtta månader idag. Ne utbringa låter fel hahahha! Men nu ska ja mysa med pojken! Hörs mer imorgon!


You're the one that I want

Hej på er där ute! Fredag och den bästa dagen på hela veckan. Hade en lektion och filmtittande, hem och gosa med pojken, nu är jag lite mer taggad för imorgon och snart nalkas pizzahut med min tjeja isabelle! Urmysigt. Måste fixa till mig lite innan jag draggar iväg till bussen. Ha världens bästa fredag därute! PUSSS C.


HAHA. goshi och jag för ett tag sen. blondie as you may see!

in the dark of someone else!


Hej där bloggen! Liv här. Gick inte till skolan idag heller. Mådde så otroligt illa imorse att det är sjukt! Så jag har varit hemma today och inte gjort någonting. Åt lite mat förut höll på att spy. Usssch.. vill ej må såhär! Ska försöka trycka i mig lite godis nu iaf. Och kolla om det är någonting bra på tv. Samtidigt som jag ska kolla runt på lite bloggar och sådär! Mysigt! Viktor var här för ett tag sedan men åkte igen, han kommer dock tillbaka senare och då bli det en massa tv-tittande. Glöm inte att 101 sätt att åka ur en gameshow börjar idag och vi får ju inte glömma bort bb. hehe.. men nu blir det godis. Bloggar mer senare! kramisar!


Heart to tändstickor

Hej där! Cäm här igen och jag är så himla trött. Somnar nästan framför datorn. Sitter i min nybäddade, renbäddade säng och är lite fuktig i håret från duschen, naglarna skimrar i rött och jag kikar på nåt tråkigt. Ska försöka läsa lite ur min braiga engelskabok om inte mina ögon sviker mig vilket jag tyvärr tror.

Jag var bäst förut och gick till intevjun ensam. Först till ungidag och medela allt sen till mammis jobb och få anteckningsblock och pennor och sen intervjun. Kom i tid och grejer. Exakt tillochmed. Grym tjej hihiho! Sen mötte jag upp jennifer och fikade med blåbärspaj innan vi begav oss hemmåt och jag pluggade lite.

Kul dag. YÄÄPP! GODNATTISAR C.



hihi lekte med tändstickor igår.

You are worth it all the way.


JAG VET ATT JAG ÄR SNYGG.. MAMMA SA DET!

Hej gullisar! Jag känner mig stressad, vilket jag borde göra! Jag sitter hemma och väntar på lina, hon ska rota ur lite kläder ur min garderob till lördag. Cutieeeeunge är vad hon är. Efter det så ska vi dra oss mot komvux för att besöka min ungidagkurs, jag har i uppdrag att berätta att becca solar och badar på sri lanka och lämna in uppgifter. Sen måste jag vidare till KRIS för ett repotage där med dom. Usch, är nervös... Efter det möter jag upp jennifer på stan och tar mig en välförkänt fika innan jag springer hemmåt och pluggar tills jag dör. Men all detta plugg kommer belönas gott och väl på söndag (om du ser det här så hoppas jag att du bakar en kladdkaka till mig tills på söndag.)

Hihiho, har blivit som livan. Galen i inlägg. PUSS C.


we should be looooovers..

Hej där bloggen! L här igen aka sjuk som ett monster! Näe vars är typ frisk nu. Mycket mycket bättre iaf och jag planerar att gå till skolan imorgon! Vill inte ens börja tänka på hur mycket jag missat. Haha blir att få sitta i princip hela helgen med det. UUSCH! Alla fall ar sjukligt trött.. vaknade vid 12.16 men ändå haha!?! Mamma och Thomas är helt gone!? Och mami har lämnat mobilen och väskan hemma, very onormal. Ska ringa T:et snart iaf. Senare har ja bestämt mig för att träffa jiraffen. Var ett tag sedan nu. Så det ska bli kul. Har varit så insnöade och ensam att jag längtar efter skolan. Längtar verkligen! Ska bli hysteriskt kul att få träffa normala homo sapiens!

Näe ni det blev ett jätte informerat morgoninlägg.. skriver mer senare. kramisar
p.s lägger inte in någon dålig arkiv bild längre för det är inte kul!


Some are like water, some are like the heat


för det första skulle detta inlägg vara publicerat för flera timmar sedan. för det andra suger bilden men jag orkar inte skriva tomma inlägg!
Hej bloggen! Liv här igen! Ännu ett dagboksinlägg känner jag på mig! Sitter med guran i handen. Har precis ätit på första gången på typ 2 dagar eller nått. Fick inte i mig så jätte mycket dock.. lite synd! Är helt jätte trött har lite småfeber och yr som en fan! Men det är allt bra med mig ändå! Pratade nyligen med en jiraff i telefonen som håller på att bli sjuk också. Så jävla irriterande är det, för jag var först magsjuk typ och nu håller jag på att bli förkyld och sådär också! Väldigt kul! Kommer inte pallra mig iväg till skolan imorgon heller förmodligen! Men på fredag då ska jag fanimej gå!

Ikväll ska jag typ städa lite försöka plugga lite granna med, kolla på big brother oh sådär! Ska även försöka spika upp lite mer tavlor i mitt rum. + att jag behöver städa garderoben.. ojdå blev mer än vad jag förväntat mig. Ska också be thomas hjälpa mig med camen så ja kan ta värdelösa cam bilder! men vi får höras lite senare! KRAMISAR vänner!


granate

Hej bloggen! Lajvan här då. Förlåt att jag inte uppdaterar någe vidare men ja igår blev jag helt hysteriskt magsjuk. Så jag har haft lite kramper i magen och mått hejdundrandes illa konstant! Så det var ej så trevligt. Är i alla fall på bättringsväg nu tror jag.. Har dock lite feber and so on. Men jag överlever. Idag har jag legat i min säng och sökt gymnasie, that's it! De Geergymnasiet, estetiska musik blev det. Är jätte glad över mitt val och är väldans nervös över intagningsprovet som är någon gång i mitten av mars!

Annars då? Någonting kul!?!? Min fina vän alma fyller år idag. Hela 16 år. Hoppas att du haft en fin dag! Jag får fira henne lite senare dock, pga min sjuka! Nästa vecka fyller även jag år! hehe.. är så spänd på att bli sexton.. näe vars! Men det ska blir kul med lite presenter osådär.. älskar att få presenter! Funderar även på om jag ska ha en liten middag för mina närmaste tjejkompisar, men vi får se!

Helgen då.. ska till farmor på lördag för att fira henne lite smått, hon fyllde förövrigt år i februari.. Då kommer även min faster som jag saknar så jekla mycket pga att hon bor i vår vackra huvudstad! Det blir förhoppningsvis lite  mys med jiraffen på fredag också eftersom att vi har vår 8-månaders dag då. Herrejävla vilket långt inlägg detta blev. Hoppas att jag inte tråkat ut er! KRAMAR KRAMAR

ni får en spanien bild.. då jag inte är så fotosugen på grund av mitt sjuka ansikte!!!


RSS 2.0