det var någonting, du glömde berätta!

Hej där bloggen! Det är livan. Hemma från en fika på stan med tilla och issie. Myspys med en latte och lite skitsnack. jaja, är home nu. Viktor viran skulle komma hit och äta popcorn med mig. Annars är det lite plugg ikväll, ska även hinna med att ringa upp alma för att planera vår egna gympalektion som hon, jag och t håller i imorgon. Väldigt spännande. Ja, inte mycket mer att säga just nu. Är helt galet trött.

Men ska typ ta och slå en pling till pinglan nu. Just det, om ni vill önska inlägg här i bloggen är detta en bra tidpunkt för det. Men nu ni har jag tjatat färdigt. KRAMKRAM


don't turn my words around and around

Hej bloggen! La L här! Kom hem för någon timme sedan. Har redan hunnit städa i garderoben och räknat guldmynt! hehe.. sara skulle komma hit för att plugga lite vid två. Det är ca en halvtimme kvar, så det blir ju kul. Senare blir det lite handboll med mor, och mer städ och plugg. Det är därför söndagarna finns va!? hehe.. Men nu ska jag ta och äta lite chips innan sara kommer, så hon inte käkar upp dom! ;)

fin bild från sommaren, jag och sara on karolinas bondgård!
kramisar L


och det blir aldrig så igen...

Hej bloggen! Har varit lite avvaktande gällande bloggen. Eller inte riktigt avvaktande. Vet inte riktigt varför. Som ni kanske förstår så är det Liv. Är iaf hemma hos viran nu. Har ätit middag med hela gänget som hjälpt viktors familj flytta idag. Så det var redigt mysigt. Annars vet jag ej. Inte hänt så värst mycket. Imorgon iaf, ska jag plugga och plugga. Roligt osådär.. söndagar, uuuuuscchh! men ja, ska typ lägga mig nu, näe men har inget oh skriva, är så jävla trött vet inte ens vad jag skriver längre. hörs imorgon! nattii
 
two oldies!


I FUCKING DID IT!


puss camillis.


Sluta försök, jag kommer inte tillbaka.

Hej på er! Nu ska vi snart bege oss neråt och jag är världens nervösaste! Mwä! kan inte ens äta hähä, bloggar från iphonen jag jag också! First time evaaah. Möter upp issa på stan senare, bloggar senare och då får ni se vad som har hänt! Puss c.

Det blir vad man gör det till.

Imorgon hörrni, då gäller det! Jag är så grymt nervös att jag får panik. Men det ska göras och jag ska bli glad. Herregud får ont i magen bara jag tänker på det haha.. töntig jag är! Anyways, ni får se vad som händer imorgon! PUSSISAR CEEEET.


mhm sallymann.

Rapport

Hej dear ones! Sitter i biblioteket i skolan och väntar på att penn ska skriva ut sin rapport. Vi börjar strax samhällen som är vår sista lektion! Då ska vi lära oss att ta kritik gällande rapporterna.. det ska bli jättekul!!!! mhm.. Nu ska vi dragga. PUSS C.

I was yours to hold

Home from school och stan! Vi slutade extra tidigt idag så jag och lina kikade in på monki och letade efter våra pälsar.. som var fucking slut! Grät lite och sen gick lina, så mötte jag upp fille, sandy, johanna och penn. Vi åt och shoppa hähä! Fick med mig ännu en halsduk hem, riktigt skrikrosa och snygg från monki. Hade matteprov och engelskaredovisning vilket gick dåligt hähä, men nu är det gjort iaf, så ikväll ska jag chilla med myspys!

Hörs senare PUSS C.


gos i halsduken! mwääähä.

http://open.spotify.com/track/0lREG1IoBP7l09U8RF08RD
Kika in på den där! You gonna love it, old but gold sweeties!


I WANT TO

ÖGH. jag är arg! ååååh, vilka idioter det finns! Anyways, hade en rätt trevlig dag idag i skolan, lite zombaaaa på idrotten. Jag glömde stegen men var kung ändå. Linis och jag hittade på lite egna steg. Diskuterades peace and love i omklädningsrummet också, filippa suger! Becca, Sanyd, Lina och Pennie.. Dont let me fucking down. Mamma tjatade om sommarjobb förut också, och så försökte jag plugga matte, men det går bara inte! ARG. Ska lyssna på fint, känna mig ensam och läsa engelskan en gång.

PUSS. C.



Höhö. saknar arvika :(:(:(:( minns när vi åkte hem och jag hade färg på hela benen!


shogaaaaal!


Kommer ni ihåg att jag sa att jag köpte skor i lördags? det är liv om ni undrar btw. Iaf här är dom, bilderna gör dock ingen rättvisa!!!! fick dom iaf för 300 kr på h&m!


gotti!

Hej bloggen! L här! Kom precis hem har varit i skolan och efter det åkte jag ner till stan med almo för att plocka upp dessa godingar nedanför. Så jekla bra! Ska helt enkelt sätta mig med chew chew nu och glo på lite sex and the city. Ska blogga lite bättre senare. Har redan ett laddat inlägg men nu blir det mys med glass och sarah jessica parker hehe! Hörs soon!  


sdatgljkdophgsdöljtg

Hej där bloggen! Liv här, förlåt för den absolut skitsämsta updaten! Har haft så mycket annat för mig då saras örebro kompisar var här and so on. Iaf, är hemma just nu. Väntar desperat efter mat. Annars har inte kvällen så mycket att bjussa på, plugg och städ. OHJA vad roligt! Ska försöka hinna blogga lite mera ossåå. Köpte ett par skor igår så jag tänkte att ni kanske vill se dom!? ahja, nu blir det lite pluggplugg.

En mycket vacker bild från yesterday, tatta den dock från almas blogg!
KRAMAR/L


för vi e på ge







Världens bästa tjejer och världens mysigaste mys!

Now take me back to the start

Hej där! Dålig bloggning i know, men nu är jag på g! Igår var det myspys med tjejerna. Vi hade beställt bord på poseidon och hade bokat bio, love and other drugs. Det var tillochmed premiär på den tydligen, men vi spontanbeställde och fick plats på en rad. Sen slutade mitt kort att funka helt plötsligt så favoriten fick lägga ut åt mig! Sen sov hon här också. Bilder från igår kommer lite senare. NU: frukost.

PUSS C.


isprinsessan från när jag och pennie åkte skridskor.. ingen charmerande bild kanske.. :(


mysigt!

Hej bloggen! Förlåt för very dålig bloggning. Har varit med the viran ikväll, vi har lagat mat och lite sådär. Har varit väldigt mysigt! Iaf, imorgon ska jag och isa på ett informations möte. Sedan ska jag träffa sara och hennes örebro kompisar, och alma hehe.. Ska bli superkul! Annars då, ska försöka plugga lite i helgen. Annars har jag inte mucho att göra. Men nu får ni bilderna från ikväll. Bara för dig Z


Mannen, som iofs ser ganska ond ut här!


and say i'm clean, i'm clean.

Hejdär bloggen! L här. Hoppas allting är bra. Kl är 14.22 och jag kom hem från skolan för ungefär 45 minuter sedan. Nu lyssnar jag på music osådär. Snart ska jag och mami börja röra oss mot thomas jobb aka ahlsell för att sedan åka vidare en sväng. hehe.. men jaa senare blir det lite plugg och kanske en fin viktor. Men nu ska jag göra annat innan vi draggar. vi hörs lite senare! Ska uppdatera lejte bättre later. KRAM KRAM


CRAzY

Äh innan duschen slänger jag in lite bilder från igår! Haha.. vilket nöje det kan vara att ha en iphone som man kan fota med från båda hållen, speciellt på en tråkig mattelektion! ENJOY.



Haha.. jaha.. fint.


Shut your mouth boy, when will you learn?

Cämi stannade som sagt hemma så nu sitter jag fast vid facebook vilket jag känner är rätt tråkigt.. Så nu tänkte jag lite såhär, hoppa in i en dusch, hoppa ur duschen hähä, och sen kolla igenom något plugg! Rapporthelvetet blev klart igår men har inte skickat in det än, så ska göra det också! Jag lyssnar förövrigt på Amanda Seyfried, hon som är med i dear john ni vet, åhååå så himla fin little house är! Galet.
NU:vakna för dagen. puss.


RAWRAWRAWWWWR! hähä.


Its over, its over right now!

Hej där på er! Jag sitter uppe och är andlig med alex! Eller alex är andlig hos sig och jag är andlig här hemma. Världens sjukaste grej i have to admit. Tror ni på sånt föressten? Aja.. hur somhelst, rapporten gjordes färdigt idag! woohoo! Men skippar samhällen imorgon ändå..! Nu ska jag krypa till kojs med mammsen! PUSS PÅ ER.

Godnatt och puss. C.


can't be so much stronger than this!

Hej bloggen! L här! Sitter i skolan just nu, med jasmin som säger hej! hehe.. Iaf, om 14 minuter börjar min so. Väldigt roligt. Geografi äre som gäller. Iaf kommer komma hem ganska sent idag. Så räkna med sen update! Annars är det bra. Väldigt trött, som vanligt. Men nu måste jag sluta, skolan väntar. höhö.. KRAMKRAM

snabb arkiv.


Stand by me

Mh, då var vi på g! Skola imorgon, har jobbat rumpan av mig med en jävla helvetesrapport! Blev inte ens klar, så ska jobba klart den lite fort imorgon, sista inlämningsdagen var idag dock men det struntar jag i! Imorgon ska jag träffa min älskadebajsunge liv. Ska bli mysigt att se henne igen utan massa tårar haha. Och efter det hoppas jag att hon sover här, då blir det lite plugg och massa mys! Men nu mina ladies och grappar, nu ska lilla jag hoppa bums ner i sängen och gosa! Jag vill förövrigt också tala om att jag älskar min storasyster så sjukt jävla mycket hähä. NUUU SÄNGEN SOVA GODNATT.


Så jävla tråkigt jag hade hähä, man kan väl få leka hehe.

PUSS C.

                                                                Föressten skickar iväg en vink till jennie som har jobbat stenhårt med rapporten och jobbat på förtusan såå bra
                                                                också! Cred till dig min ängel. Loveu.


And i will catch your dreams..


Lite lite bad kvalite, men men man kan ju inte få allt här i livet!


around 16.20

Hej bloggen! Det stora L:et här! Kom precis hem. Har varit i skolan och hos tandläkaren! Skit tråkigt! Hade världens smsta tandläkare också. Jätte otrevlig och förstörde hela min käft typ! Bra tandläkaren bra! Hatar förövrigt att vara hos tandläkaren. Man ba ligger ner och kollar upp i det vädligt kliniska rummet. Skit trist.. och sedan undrar man varför tandläkarna har så jävla dåliga andedräkter, make no sense! Men nu är jag hemma, ska börja plugga snart. Och sedan blir det att ta det väldigt lugnt hela kvällen.


sitter vid en annan dator än den "normala" därför får ni denna från i somras, på moi och sara!
KRAM LIV


Do you ever feel like breaking someones heart? I do

Hej på er! Usch vad jag har varit nere den senaste veckan. Mycket som har försvunnit från mig, det är därför jag är lite nere på bloggen också! Men ååh, det måste jag sluta med nu! Idag hade vi tydligen inga lektioner så fick stanna hemma idag igen! Tänkte jobba på rapporten men jag orkar inte ta tag i det riktigt! Men ska fixa mig nu och bli fräsch och sen gå ut med pluffsie. Sen får vi se vad dagen erbjuder, troligtvis bara massa plugg i väntan på att storebror ska komma med filmer!

Take care sweethearts. PUSS C.



Jag och världens sötaste tildis i italien för snart två år sen!


mmmmyys


Nu hoppar jag i säng, med ben & jerrys, sex and the city och en viran!

KRAMAR L

Pack up your troubles in a old, kit bag.

Alltså, vi har ändå läsare, kan inte ni kanske kommentera lite mer! Vilka ni är ochsåvidare, skulle ju inte vara helt fel! Rätt tråkigt att blogga utan respons.

Anyway, iday stayade jag home. Har bara sovit ut och mysit och karro kom hit en stund, vi pratade om allt möjligt! Efter det träffade jag en annan vän och pratade lite till! Och nu har bror precis kommit med onyttigheter och skräckfilmer! Mwäää, love it. Imorgon är vi lediga, typ så blir som en långhelg ju nästan hähä! Hörs sen.

PUSS C.

Och jag tror att jag förstår..


Långsamt, långsamt, åh så långsamt så gled vi in i minnet, gömda längst bak. Det som var. Du och jag.

Godnatt alla sötnosar därute! Imorgon blir det bättre bloggning av både mig och läjvan.
PUSS C.


Du lämnade mig ensam och självklart blev jag rädd.

Sitter uppe vid två och lyssnar på kent! Det var längesen I did. Snart ska jag krypa ner och gosa i sängen, imorgon stayar jag home. Mycket plugg som inte ha blivit gjort, tänk på så mycket annat! Men imorgon ska jag försöka få klart lite saker. Dags att ta tag i livet igen, ibland är det jobbigt, men det är bara att bita ihop och ta sig några dagar och vara ledsen, men nu är det time to start over. Taggar fredag med mina finisar! Nu är vi på g igen, på fredag tjejer och killar, då jävlar ska det röjas!

PUSS C. hörs imorgon.


och du min fina, du ska ge fan i att lyssna på dom. du är starkare än så, och tusen gånger bättre.

there's a million way to die but only one to live..

Hej där bloggen! Hoppas allting är bra, Livan här förresten. Sitter hemma i mitt lilla rum. Ska alldeles straxt hoppa in i en dusch, sedan plugga lite. Efter det kommer lilla viktor hit! Iaf, dagen har varit rätt så bra fast den varit lång. Just det, köpte en jacka förut. Ska visa den senare. Men jag är inte riktigt på humör just nu, så vi hörs senare!
 

Ni får två från arkivet.
GODNATT, LIV


å du gör precis som förr!

Hej bloggen! pämpäm here, haha.. Har städat lite halft. Väntar på virro, när han kommer känner jag för att gå och lägga mig eftersom att jag sket i la powernap. menmen.. vi får väl se. Imorgon hoppas jag att tilläy följer med på en liten shoppingrunda. Annars vet jag ej.. men nu ska jag städa det sista, fortsätta vänta på min man. Bild från tidigare idag.

KRAM L


jag gör dig besviken..

Hej kära blogg! La L här då. Förlåt att jag ej uppdaterade igår, men jag sprang från alla olika hem och firade jul ännu en gång lite sådär sent, så det blev inte riktigt läge för det. Men hoppas att ni hade en bra gårdag, min var super. Efter skolan gick jag hem till viranen sedan åkte jag hem till pappa och firade lilljul men släkt osådär. Vaknade upp imorse av att tillie ringde, gick hem till henne ett tag, åkte hem från henne. Kom hem, åt precis och nu ska jag städa och sedan ta en power nap. nighty night! här får ni några bilder från de yesterday!


haha höger bild.. Detta är Lars, han fyller snart 70 år men det är klart att man ska stå på händer! ;););)););)


And im trying to care a little less.

Hej på er därute! Cämi här. Förlåt för världens sämsta bloggning.

Sjukaste dagen! Världen bästa familj. Världens finaste vänner. Världens underbaraste släkt. Det är sjukt att man inte inser sånt, man tar det för givet. Men verkligen, jag skulle inte klara mig utan er. Jag kan också nämna att mitt och linas liv suger för tillfället men vi klarar oss. Vi har ju varandra och allt annat fint. I wont lose faith som en viss person skulle skriva!

Nog med sorg! Nu är det dags för lite fixning och pussa på min Liv som förövrigt är den bästa personen i hela vida världen. Lots of love to you my dear. ♥


Jag fucking älskar dig.

Välkommen, välkommen hit! Vem du än är.

Sådär ja! Cämcäm här igen, efter typ en vecka, eller inte riktigt en vecka, men jag har varit så himla trött varje dag. Anyways, igår solade jag och pimpie som ni redan visste! Det var sämst för min del, ingen färg at all, eller lite på benen kanske... möjligtvis. Nu har jag precis klätt på mig för en hääärlig, underbar skoldag! Och så väntar jag på lina också.

Tänker köra lite spotify och fortsätta vänta, lite blogg läsning också kanske? Vi hörs senare sweethearts! PUSS.


la shopping!

Hej där bloggen! Hoppas allt är bra! Det är liv förresten. Kom precis hem. Har varit och solat lite med tillie sedan gick vi förbi en second hand affär. Vi hittade ingenting dock. Så vi rörde oss hemmåt. Men jag hoppade av bussen för att kika i ännu en second hand affär i kneippen. Så jag hittade en jeansjacka och en stickad tröja. Tänkte visa er, + det jag köpte när jag senast var med tilla!

 
jeansjacka och en stickad härlighet. fick dessa två för endast 20 kr!

från min och tillas shoppingdag


KRAM L


dreaming of a smile

Hej där bloggen! Livan pivan här, sitter hemma hos viktor.Han leker med svärd och jag passar på att blogga lite grann. Iaf, tittar lite smått på tila tequila! anyways.. hoppas att allt är bra med er. Med mig är det super. Har bestämt planer med tilla imorgon, lite solning och lite shopping maybe! Men nu ska jag ta och mysa med min man. hehe.. vi hörs imorgon. natti natti!


YÄYÄ

Hej där bloggen! STORA L:ET här! Kom precis hem från skolan då jag stannade kvar lajte granna på läxhjälpen. Har nu tagit hem min mobilsladd så jag kan börja blogga lite normalt igen! Så jekla skönt! Nu väntar jag på mat sedan ska jag duscha. Sedan blir det nog att åka hem till virro och mysa lite granna. Ska hinna blogga om min shopping från yesterday too.

anyways.. imorgon är det en super kort dag då jag börjar typ tio i/över nio och slutar kvart över ett. Ska försöka hinna med en solning ifall tillie har tid, så ifall du ser detta smsa! sedan får jag se. Men näe nu ska jag ta och göra annat tills jag ska hem till la boy. kramkram/L

fastnade inte riktigt på bild idag. men ja, det är ju sånt man får leva med haha.


dreaming of you

HEEEEEJ där bloggen! Den såkallade L här! Tilla håller på att städa upp lite. Vi ska straxt sätta på en film, med lite popcorn som jag förövrigt fick även fast jag inte gjorde några outfitar. Iaf, imorgon skola.. tillbaka till verkligheten, tillbaka till vardagen. USCH OCH FY! tycker inte alls om skolan längre. Men jag och cämmy haha har kommit på ett morotssystem så att jag ska orka med skolan!

förövrigt jaa.. har jag satt in gummisnoddar mellan mina tänder pga att jag ska få tandställning soon. så jag kan typ inte äta någonting. Härligt för en tjockis som jag! men nu blir det mys, filmen prinsessa står på listan. sedan blir det att sussa sött med min alldeles egen prinsessa! godnatt bloggen!


Knows he knows not a damn damn thing at all.

Häjhäj på er! Nu sitter jag med liv bredvid mig och väntar på att hon ska gå och fixa lite outfits! Om hon gör det så ska jag bjuda henne på en film och popcorn, vilket hon tydligen har gått och blivit galen i!

Idag gick jag upp tidigt och duscha och fixa mig inför skolan och när jag slutade mötte jag upp liv på rödakorset secondhanden. Vi gjorde lite kap och sen gick vi vidare till nästa secondhand som låg vid kungsgatan, men den var stängd så vi gick hem och åt och sov. Nu har vi ätit igen och ska kolla igenom vad vi har införskaffat! Vi visar strax!

PUSS C. och lite L.


snygga.

R.I.P



C.

Can you lie next to her and give her your heart, your heart?


Hej bloggen. L här då. Har precis bakat mockarutor med mami och ska snart städa lite granna på mitt rum. Hoppas att den dära viranen orkar pallra sig here. Iaf, imorgon sista dagen på lovet. Jätte kul, har inte pluggat ett skit på hela lovet vilket verkligen skulle behövts. Men jaa, får väl ta igen det någon annan dag. Plus all bloggning som jag ska kompletera när jag tagit hem min sladd på tisdag. Då blir det super bloggning. Men nu ska jag fortsätta med städning och lite saker på datorn. kramkram


Det är inte det att jag saknar dig...


...Det är sättet jag saknar dig på.

C.

Det gör nästan ont.

Heeej på er! Cämi här, pappsi fyller år idag så vi har precis haft lite släkt här hemma, det var jättemysigt like always och nu ska päronen snart börja fixa lite lasagne till middagen ikväll. Systeryster med familj och broren kommer så ska vi familjemysa läjte. Love it! Vi hörs lite senare, jag vet inte om jag ska hälsa på linas sysslingar eller om vi skiter i det hähä!


festen hos dejin. saknar parteey lite, har blivit för mysig!

POSS C.

under månskenet kan vad som helst hända!


bild från spanien
Hej bloggen! päm här. haha.. kom precis ut ur duschen. Ska fixa mig och åka till sara. Sedan ska jag hem till viktor. Det ska bli mysigt. Tror sara har bakat rusks, ska vara någon slags bröd-kaka, från typ sydafrika. Det blir säkert jätte bra. Iaf, nu ska jag ta och städa och fixa mig så jag kommer iväg någon gång. kramar 


Love is hard

Häjhäj på er där ute! Igår hade jag tre tjejor hos mig och vi mysade galet. Vi åt även dubbelvikta pizzor, som lina så fint kallar det.. Aja, efter det gick vi hem till mig igen och pratade om allt möjligt innan becca åkte hem. Då satte jag, jennie och lina på american pie 2 och fnissade lite innan vi somnade tre stycken i min säng! Trångt men mysigt! Nu kikar jag och liniis på prinsessa och snart ska jag plugga lite, mammi ska hjälpa mig! Mwiih! Ikväll får vi se vad som händer eftersom att det är lite oklart. Uppdaterar senare. PUSS C.


Tänk att ha fötterna i sanden just precis nu! Mwähä. saknar spanien. :(:(:(


livet är bra..

Hej där bloggen! Liv här, befinner mig hemma hos fader just nu. Umgås lite med familj nummer två. Riktigt mysigt. Har ätit bakad potatis och glass i la mängder. Imorgon iaf, då ska jag träffa tilla,lunch och lite affärer. Sedan ska jag nog tillbaka till papi och äta tacos. Japp, så ligger det till. Har inte så mycket att säga för tillfället. Jag har börjat läsa en bok ;o ursäkta om man vill bli lite älskad heter den. Kul kul.. jaa. nej ni, nu ska jag fortsätta med mitt. Uppdaterar mer imorgon eller kanske senare. kramkram. ni får två härliga från fars dator.

you crazy fool


Hej där bloggen! pimpie här. Har precis kommit ut ur duschen. Förlåt läsare & tillie för den sämsta uppdateringen från moi's sida. hehe.. Ska försöka hitta en kamera så kan jag blogga lite lite bättre kanske! ;) Iaf, ikväll ska jag till pappsen och mysa lite med syskon och försöka plugga lite granna haha. Så det ska bli jätte mysigt. Men först av allt ska jag försöka få ordning lite på mitt rum. Så vi får höras senare. kramkram


2011's första


h&m'transparentaskjorta newyorker'halsduk h&m'leggings ginatricot'baslinne

NU: ut med pluffsie.

PUSS C.

Ben and fucking jerrys

Ciao i stugorna! Här sitter cäm och äter ben and jerrys! Mumma! Jag och kongot åt upp en hel cookiedough igår men som tur ääääär har jag kvar en brownie fudge hähä! Klockan är nu kvart i tre och jag har verkligen ingenting att göra, vissa pluggar, vissa ska fika och vissa ska flytta hem till pappsen ett tag. Jag blir galet rastlös! Om någon där ute som läser det här och känner som jag gör.. Ta kontakt direkt! Lets hang.


OMNNOMNOM

PUSS CÄM.

satisfaction

Häjhäj! Idag har jag verkligen inte gjort någonting förutom varit gullig och varit ute med pluffsie! Bror min är sjuk så tog lite hand om honom och vi hade seriösa samtal om 2012, USA osvosv. Det var trevligt! Efter det kom mr edling och chilla! Snöbollskrig påvägen till statoil och se på samma film tre gånger är grejen! Nu ska vi myspysa till fin musik! Mwiiihii! Hörs imorgon. Natti.


han kastar sten aso XD

PUSS C.


innan vi blev vi

Hej bloggen! Liv here. Sitter hemma hos viranen. Kom nyss hem hit. Idag firar vi ett halvår. Mycket bra. Har inte så mycket att säga mer än så. Har lite små ångest över att skolan börjar om en vecka. Lite tråkigt, men så är det. Imorgon flyttar jag hem till far, bara några dagar dock. Men det ska bli skönt att få se la syskon lite mer. På friday kommer sara hem hit till norrköping. Då ska jag se till att träffa henne lite grann. Saknar henne helt sjukt. För er som inte är uppdaterade är hon i Sydafrika. Men nu ska jag mysa med min viktor resten av the night. Ni får ha det så bra. NATTINATTI!

comin' home

Lyssnar på city & colours. Mycket fint. Har kommit på att jag tipsar om ett band eller en låt i varje inlägg, det är ju nice! Idag skulle jag traskat ner till hagebycentrum med pimpie och issa men vaknade när dom åkte så jag fick staya home. Istället ska jag precis fixa klart mig för en fika med filläää! Mysepyse, vi får se vad som händer senare, open for options så att säga. Hörs latero damer och herrar!


bilder från karro-tilla-tilda dagen teiip ähäh.

PUSS C.


typ som bambi på hal is

Drog med mig jennie på en liten skridskotur idag då! Det blev halkigare än vad vi hade trott, och tusen gånger mysigare också för den delen! Det var mörkt, det var mitt i stan, det var julmusik och det var mystiska lampor. Helt underbar känsla som avslutades med kebab på pantern! Bra start på 2011 mina damer och herrar!






Lite gorgeous så att säga. MUMS!

PUSSPUSS CÄM.


Den andra januari

Hej där bloggen! Liv här! Klockan är 17.34 den andra januari. Första inlägget 2011. Hade väldigt trevligt på nyår måste jag säga. Först var vi hos tillie och åt. Senare gick jag hem till min boy viranen. Och pussades från ett år till ett annat. Mycket trevligt. Här kommer några bilder som den sköna karolina skickade över. Någon mer som tycker jag ser ut som tio år på den sista?

 
 


new year

Jag lyssnar på fint gitarrspel i form av Pierre Van Dormael och tänker tillbaka lite på 2010. Inget vidare jättebra år sådär skulle jag vilja säga. Mycket fina händelser dock. Nyår spenderades till sist först hos mig med tjejmiddag och sen kom jennie och jag fixa hennes hår. Efter det kom mr edling och jennie gick iväg på fest. Senare beslutade vi oss slutligen för att följa med jennie. Så jag och noäääl drog dit och där spenderade vi firningen av det nya året! Jätte mysigt faktiskt! Dock togs inga bilder i believe. Förutom några på iphonen som är fula. Mysig kväll som slutade med glass, godis, chips och mys framför titanic!

Ikväll är det tjejmys igen! Vi ska kika på film och äta oss tjock..are. PUSS.


rawr.

PUSS CÄMI.

RSS 2.0